Πρώτος στόχος η Ευρώπη για τον Ολυμπιακό του Παυλίδη!

by Aquafeed 24

Η νέα χρονιά βρίσκεται προς των πυλών και όλες οι ομάδες έχουν  μπει στο τελικό στάδιο της προετοιμασίας τους, ανάμεσα τους και η γυναικεία ομάδα του Ολυμπιακού που πραγματοποίησε σήμερα στο κολυμβητήριο του Πειραιά, την επίσημη πρώτη .

Ο προπονητής των «ερυθρόλευκων» Χάρης Παυλίδης σε δηλώσεις του αναφέρθηκε στους  στόχους του Ολυμπιακού για τη φετινή σεζόν, οι οποίοι δεν είναι άλλοι από το πρωτάθλημα, το κύπελλο καθώς και η συμμετοχή της ομάδας στο Final-4 της Euroleague.

Ο Ελληνας τεχνικός επίσης αναφέρθηκε στην αποχώρηση της Ρόμπινσον από τον Ολυμπιακό, καθώς η Καναδέζα κέρδισε μία υποτροφία σε ένα  πολύ καλό πανεπιστήμιο και έτσι αποφάσισε μετά από συζήτηση με τους ανθρώπους του Θρύλου να φύγει από το σύλλογο.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Εκτός από το πρωτάθλημα και το κύπελλο ο στόχος μας είναι να πάμε στο Final-4. Έχετε δει ότι υπάρχουν 7-8 ομάδες πολύ καλές ομάδες. Οι διαφορές είναι πολύ μικρές, τα χιαστί παιχνίδια είναι πάντα επικίνδυνα ανεξαρτήτου αντιπάλου οπότε σαν πρώτο στόχο έχουμε να πάμε στο Final-4 όπως κάνουμε τα τελευταία χρόνια και αφού πάμε εκεί σαφώς το να κερδίσουμε το κύπελλο θα είναι ο πρώτος και ο μεγάλος μας στόχος και να κάνουμε ένα βήμα παραπάνω από ότι κάναμε πέρυσι.

Είχαμε μια αρνητική εξέλιξη για εμάς, θετική για την αθλήτρια. Η Καναδέζα η Ρόμπινσον που ήρθε πριν από δυο μέρες και ανακοινώθηκε από τον Ολυμπιακό είχε κάνει μια αίτηση σε ένα πανεπιστήμιο για μια υποτροφία και έλαβε ειδοποίηση ότι κέρδισε την υποτροφία. Για ένα μεταπτυχιακό σε πολύ καλό πανεπιστήμιο. Σήμερα το πρωί είχαμε κάποιες συζητήσεις, το καλύτερο για την ίδια και για την ομάδα μας εφόσον δεν μπορούσαμε να την έχουμε για όλο το διάστημα ήταν να χωρίσουν οι δρόμοι μας. Της ευχηθήκαμε καλή συνέχεια. Με εντολή του προέδρου έχουμε αρχίσει ήδη διαδικασίες για να αντικαταστήσουμε τη Ρόμπινσον. Είναι δύσκολο λόγω του timing, δεν υπάρχουν πολλές ελεύθερες παίκτριες. Θα δούμε αν βρούμε κάτι που θα ταιριάζει στον Ολυμπιακό και στο επίπεδο των υπόλοιπων αθλητριών μας. Δεν μπορούμε να πάρουμε απλά μια αθλήτρια για να γεμίσουμε το ρόστερ μας. Θέλουμε να πάρουμε μια αθλήτρια που θα ξέρουμε ότι θα μας βοηθήσει. Αυτό τη δεδομένη χρονική στιγμή είναι λίγο δύσκολο αλλά θα το προσπαθήσουμε.

Θα είναι ένα κίνητρο παραπάνω για εμάς ο τρόπος που χάσαμε πέρυσι το κύπελλο. Τα κορίτσια είναι μια ακόμα χρονιά πιο έμπειρα, έχουμε ένα πολύ καλό Ελληνικό κορμό ο οποίος ενισχύθηκε και ακόμα περισσότερο με τη Χριστίνα την Τσουκαλά και τη Μαρία Μυριοκεφαλιτάκη, δυο από τις πολύ καλές Ελληνίδες παίκτριες. Θεωρώ ότι η δύναμη μας είναι οι Ελληνίδες παίκτριες και οι ξένες είναι να δώσουν το κάτι παραπάνω. Σε αυτό το επίπεδο οι λεπτομέρειες  κάνουν τη διαφορά. Όλες οι ομάδες είναι πολύ καλές και εξαρτάται σε τι κατάσταση θα είμαστε τη δεδομένη χρονική στιγμή».

Νίκη Βασιλείου

You may also like

Leave a Comment

Retina Logo Mobile Aquafeed24

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

© AQF24 MEDIA