Ο προπονητής της Ανδρικής ομάδας πόλο ΑΝΟΓ, Δημήτρης Μάζης μιλάει στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου, για την σπουδαία φετινή πορεία της Γλυφάδας και αναφέρει πιο ήταν το καλύτερο παιχνίδι της ομάδας μέσα στη χρονιά, ενώ περιγράφει την εμπειρία του ως πρώτος προπονητής για παρθενική φορά στην καριέρα του.

Όσα είπε ο Δημήτρης Μάζης:

«Ξεκινώντας η χρονιά δεν γνώριζα που μπορούσε να φτάσει η ομάδα γιατί δεν γνώριζα το υλικό που είχα στα χέρια μου. Χρόνο με το χρόνο βλέπαμε τις δυνατότητές μας και ανεβάζαμε τον πήχη και αλλάζαμε τον στόχο.

Τα παιδιά έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό τόσο στις προπονήσεις όσο και στους αγώνες. Ζήσαμε και ζούμε πολύ ωραίες στιγμές . Φτάσαμε στα ημιτελικά, θέλαμε να πέσουμε πάνω στη Βουλιαγμένη και να αποφύγουμε τον Ολυμπιακό, παρουσιαστήκαμε πολύ ανταγωνιστικοί και στο δεύτερο παιχνίδι στην έδρα μας καταφέραμε να πάρουμε τη νίκη. Θεωρώ ότι αυτό ήταν και το καλύτερο παιχνίδι που κάναμε όλη τη χρονιά.

Ωστόσο όλη η σειρά των τελικών αποτελεί ένα σημαντικό περιουσιακό στοιχεία για την ομάδα μας που θα πρέπει να αξιοποιηθεί στο μέλλον αφού έχουμε μια πολύ νεανική ομάδα με πολύ ταλέντο. Μαζί όμως με το ταλέντο τα στοιχεία που φέρνουν αυτά τα αποτελέσματα είναι ο ενθουσιασμός, το πολύ καλό κλίμα και ο τρόπος λειτουργίας όλης της ομάδας στην προπόνηση.

Θεωρώ ότι παρά την πολύ καλή πορεία μας δεν πιάσαμε το 100% των δυνατοτήτων μας και υπάρχουν ακόμα πολλά περιθώρια βελτίωσης για όλους.

Για την πρώτη του σεζόν ως προπονητής:

«Νιώθω ικανοποίηση καθημερινά μέσα μου. Μου αρέσει αυτό που κάνω και το απολαμβάνω κάθε στιγμή. Ήταν και συνεχίζει να είναι μια απολαυστική χρονιά που θέλουμε να κλείσουμε με τον καλύτερο τρόπο. Σίγουρα αυτή η χρονιά θα αποτελέσει και για μένα παρακαταθήκη για την επόμενη αφού θα κινούμαι σε πιο «χαρτογραφημένα νερά».