«Δεν θα έχουμε πρόβλημα για την παραμονή»

by Aquafeed 24

Πιο εύκολη απ’ ό,τι περίμενε κρίνει την επικράτηση επί του Ομίλου Φίλων Θαλάσσης ο Ηλίας Μαχαίρας, ο οποίος δηλώνει πολύ ικανοποιημένος από την μέχρι στιγμής απόδοση της ομάδας του.

Σύμφωνα με τον προπονητή του ΝΟΧ ΑΝΕΚ LINES, ο στόχος είναι η ομάδα του να συνεχίσει να αποδίδει στα ίδια υψηλά επίπεδα, θέτοντας ως πρώτο στόχο τη νίκη στο επόμενο παιχνίδι που είναι απέναντι στην Χίο.

«Η επικράτηση μας ήταν πιο εύκολη απ’ ό,τι περιμέναμε να πω την αλήθεια», τονίζει ο Ηλ. Μαχαίρας. «Επειδή ξέραμε τον τρόπο που παίζει ο Ομιλος Φίλων Θαλάσσης είχαμε δουλέψει αρκετά μέσα στην εβδομάδα. Περιμέναμε περισσότερη αντίσταση, αλλά μας πήγε καλά το παιχνίδι από το ξεκίνημα κι έτσι διατηρήσαμε έως το τέλος την διαφορά στο σκορ. Τώρα κοιτάζουμε το επόμενο παιχνίδι, το ερχόμενο Σάββατο με την Χίο όπου και πάλι πρέπει να κερδίσουμε. Θα δούμε σε τι κατάσταση ακριβώς είμαστε και θα βγάλουμε τα οριστικά συμπεράσματα μετά την 5η-6η αγωνιστική όπου θα παίξουμε με ομάδες όπως ο Εθνικός και το Περιστέρι. Εκεί θα φανεί πραγματικά εάν μπορούμε να εξασφαλίσουμε γρήγορα την παραμονή και να μην μπούμε στη διαδικασία των πλέι άουτ, θεωρώ όμως ότι δεν θα έχουμε κάποιο πρόβλημα φέτος για την παραμονή».

Επόμενη ερώτηση προς τον Ηλία Μαχαίρα, η καλή κατάσταση που δείχνουν να βρίσκονται οι παίκτες του, απαντώντας τα εξής: «Σίγουρα, είναι σε μια πολύ καλή κατάσταση. Μην ξεχνάμε ότι πέρσι ο Μπατάκης μετά τα δύο πρώτα ματς της σεζόν έπρεπε να πάει στην Ιταλία για μεταπτυχιακό και δεν μπορούσε να μείνει και φέτος έχει γυρίσει οριστικά. Από κει και πέρα, πάντα πέρσι, στον β’ γύρο ο Κατσουλάκης είχε έναν σοβαρό τραυματισμό στον ώμο και τώρα επανέρχεται σιγά – σιγά, δίνοντας λύσεις στη θέση του φουνταριστού, ξεκουράζοντας τον Μάνθο Βουλγαράκη. Είμαστε πιο ομάδα από πέρσι γιατί έχουμε περισσότερο βάθος», καταλήγει ο τεχνικός του ΝΟΧ ΑΝΕΚ LINES.

Πηγή: nox.gr

You may also like

Retina Logo Mobile Aquafeed24

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

© AQF24 MEDIA