Πιθανή νίκη Παπάκου και Κοπελιάδη επί της Προ Ρέκο!

by Aquafeed 24

Ευτράπελα δεν γίνονται μόνο στο ελληνικό πρωτάθλημα, αλλά ακόμη και στο καλύτερο της Ευρώπης.

Συγκεκριμένα, η Ποζίλιπο του Γιάννη Παπάκου και του Νίκου Κοπελιάδη υπάρχει περίπτωση να νικήσουν την Προ Ρέκο στην έδρα της, αλλά… στα χαρτιά.

Για να τα πάρουμε από την αρχή, η ομάδα του Ράτκο Ρούντιτς ήταν προγραμματισμένο να υποδεχθεί στην πισίνα Sori το Σάββατο τους Ναπολιτάνους για την 2η αγωνιστική της Serie A1, ωστόσο ένα τεχνικό πρόβλημα δεν κατέστη δυνατό να πραγματοποιηθεί η αναμέτρηση και τώρα η αθλητική δικαιοσύνη ή θα ορίσει νέα ημερομηνία ή θα αποφασίσει κατοχύρωση της νίκης στην Ποζίλιπο.

Το τεχνικό πρόβλημα που υπήρξε είχε να κάνει με την πλατφόρμα που μειώνει το βάθος της πισίνας για μαθήματα Aqua Aerobic, η οποία βρίσκεται κάτω από τη μια εστία και είχε μπλοκάρει με συνέπεια να μην είναι δυνατή η πραγματοποίηση του αγώνα.

Η Προ Ρέκο θα παραπονεθεί, ωστόσο, επίσημα καθώς πρότεινε μετακίνηση της έδρας στην αναπληρωματική της (Καμόλι), όπως της δίνει δυνατότητα ο κανονισμός, ωστόσο οι διαιτητές σφύριξαν τρεις φορές ύστερα από τα απαιτούμενα 45 λεπτά καθυστέρησης.

Η αθλητική δικαιοσύνη, επί της ουσίας, θα αποφασίσει αν οι διαιτητές έληξαν τον αγώνα υπερβολικά βιαστικά όπως λένε οι άνθρωποι της Ρέκο και ο πρόεδρος της Μαουρίτσιο Φελούγκο ή αν η Προ Ρέκο δεν ενημέρωσε έγκαιρα για τη δυνατότητα χρήσης της αναπληρωματικής έδρας.

You may also like

Retina Logo Mobile Aquafeed24

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

© AQF24 MEDIA