Από το ΟΑΚΑ στη Βουδαπέστη ο Ολυμπιακός

by Aquafeed 24

Τη δυνατότητα κατάκτησης και 5ου τροπαίου μέσα σε μια σεζόν θα έχει ο Ολυμπιακός, ο οποίος στο πρόγραμμά του έχει τον αγώνα για το Σούπερ Καπ Ευρώπης με αντίπαλο τη Φερεντσβάρος, κάτοχο του Euro Cup.

Ο συγκεκριμένος αγώνας προτάθηκε να διεξαχθεί στην Ελλάδα και το κλειστό κολυμβητήριο του ΟΑΚΑ ήταν μια λύση, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του gavros.gr, ωστόσο φαίνεται ότι η εν λόγω περίπτωση δεν προχώρησε. Σημειώνεται ότι έχουν περάσει αρκετά χρόνια που έχει να διεξαχθεί αναμέτρηση στο κλειστό των Ολυμπιακών Εγκαταστάσεων που δεν είχε άδεια τέλεσης αγώνων υδατοσφαίρισης.

Έτσι, οι άνθρωποι της LEN προσανατολίζονται στο να διεξαχθεί ο αγώνας στη Βουδαπέστη με πιθανή ημερομηνία τις 30 Νοεμβρίου.

Υπενθυμίζεται ότι το 2002 είχε κατακτήσει το Σούπερ Καπ, παίζοντας στη Βουδαπέστη με αντίπαλο τη Βάσας και επικρατώντας 6-5.

Παρά το ρεπορτάζ, μένει να επιβεβαιωθεί και επίσημα ο τόπος διεξαγωγής του Σούπερ Καπ, ενώ αντίθετα αυτό των γυναικών ανάμεσα σε Κίρισι και Ντουναϊσβάρος θα διεξαχθεί στη ρωσική πόλη στις 10 Νοεμβρίου με διαιτητές τους Μαργκέτα και Κολόμπο.

You may also like

Retina Logo Mobile Aquafeed24

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

© AQF24 MEDIA