Στο Luxemburg Euromeet θα συμμετάσχει από 26 έως 28 Ιανουαρίου ο Απόστολος Χρήστου, ο οποίος θα αγωνιστεί για πρώτη φορά σε διεθνές μίτινγκ το 2018.

Μετά τις εξαιρετικές εμφανίσεις του στην Κοπεγχάγη και το πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα 25άρας πισίνας, ο κολυμβητής του Ολυμπιακού θα αγωνιστεί στη συγκεκριμένη διοργάνωση, η οποία έχει αρχίσει και μεγαλώνει χρόνο με το χρόνο, ενώ εκεί θα βρίσκονται τόσο η Κατίνκα Χόσου, όσο και ο Άνταμ Πίτι, με τα έπαθλα των νικητών να είναι αρκετά μεγάλα.

Στο Λουξεμβούργο θα κολυμπήσει και ο έτερος κολυμβητής του Ολυμπιακού, Ανδρέας Γεωργακόπουλος.

Παράλληλα, το ΔΣ της ΚΟΕ ενέκρινε τη συμμετοχή των Σπανουδάκη, Ασπουγαλή, Ντουντουνάκη, Θώμογλου, Δράκου, Παυλοπούλου, Νέγρη, Ντάνου στο Golden Tour στο Παρίσι (9-11/3).

Ακόμη, εγκρίθηκε η συμμετοχή στα μίτινγκ Open Water: Εϊνάτ Ισραήλ (23-25/3) της Κέλλυς Αραούζου και στο Παγκόσμιο Κύπελλο (Σειρά) της Fina στη Ντόχα (17-18/3) των Αραούζου και Δημήτρη Νέγρη, όπως επίσης εγκρίθηκε η συμμετοχή αλλοδαπών κολυμβητών στους Χειμερινούς αγώνες Κατηγοριών, Χειμερινούς αγώνες Ανδρών – Γυναικών και Πανελλήνιο πρωτάθλημα Κατηγοριών, όπως ισχύει ήδη και στο Εθνικό πρωτάθλημα Ανδρών – Γυναικών.

Τέλος, εγκρίθηκε η δαπάνη πραγματοποίησης καμπ προετοιμασίας για 14 κολυμβητές /τριες στην Όστια της Ιταλίας (30/3-13/4)