Μόλις μια αγωνιστική κράτησε η συμφωνία του Γιώργου Κατσιγιάννη με τον Ιωνικό Νίκαιας, καθώς όπως έγινε γνωστό οι δύο πλευρές δεν θα συνεχίσουν να συνεργάζονται για το υπόλοιπο της Α2 ανδρών. 

Ο Γιώργος Κατσιγιάννης αγωνίστηκε κανονικά στην αναμέτρηση Ιωνικός-Περιστέρι, με νικητές τους φιλοξενούμενους, όμως πλέον δεν θα φοράει το σκουφάκι της ομάδας του Δημήτρη Κρητικού.

Σε επικοινωνία του Aquafeed24.com με τον θηριώδη αμυντικό εκείνος χρέωσε τη λύση της συνεργασίας στους ανθρώπους του Ιωνικού, με το ρήγμα στις σχέσεις των δύο πλευρών να οφείλεται στο οικονομικό, καθώς ο παίκτης, σύμφωνα με όσα μας είπε, ενημερώθηκε ότι δεν θα λάβει εν τέλει τα χρήματα της αρχικής συμφωνίας που είχε κάνει με τον σύλλογο της Νίκαιας. Παράλληλα, ο Γιώργος Κατσιγιάννης υπογράμμισε ότι δεν έχει λάβει ακόμη τηλεφώνημα από τον προπονητή της ομάδας, Δημήτρη Κρητικό.

Μια τέτοια εξέλιξη αποτελεί ουσιαστικό το πρόωρο αντίο του Κατσιγιάννη στη φετινή σεζόν, καθώς εφόσον έχει συμμετάσχει σε επίσημο παιχνίδι, δεν έχει τη δυνατότητα να αγωνιστεί με άλλη ομάδα μέσα στο 2018, ενώ ο ίδιος ο παίκτης τόνισε ότι θα κινηθεί νομικά για να πάρει τα συγκεκριμένα χρήματα.

Από την άλλη, μέσω του εφόρου του ανδρικού τμήματος, Γιώργου Καραχριστοδούλου, η πλευρά του Ιωνικού υποστηρίζει ότι η λήξη της συνεργασίας οφείλεται σε πειθαρχικό παράπτωμα που υπέπεσε ο Γιώργος Κατσιγιάννης με αποδέκτες τον προπονητή του ΓΣ Περιστερίου, Αρσένη Μαρούλη και τους παίκτες του, μετά την αναμέτρηση των δύο ομάδων την 1η αγωνιστική.