Το τέλειο παραπάνω και η απόκρουση του τουρνουά

by Aquafeed 24

Η Έλενα Ξενάκη βγαίνει σχεδόν με όλο της το σώμα στην επιφάνεια του νερού, τα δευτερόλεπτα κυλούν και η Ελλάδα κερδίζει αποβολή.

Η Έλλη Πρωτοπαπά μπαίνει στο πρώτο δοκάρι, η Ξενάκη τραβιέται δεξιά χαμηλά, έξω δεξιά βρίσκεται η Ελευθερία Πλευρίτου, έξω αριστερά η Νικόλ Ελευθεριάδου και αριστερά η Βάσω Πλευρίτου, σε αυτές ακουμπάει η μπάλα. Οι Ρωσίδες χάνουν τις αποστάσεις και προσπαθούν να κλείσουν το σουτ κυρίως από την Ξενάκη, ως συνήθως.

Σε αρμονία η ελληνική επίθεση κυκλοφορεί τη μπάλα προσπαθώντας να βρει το κενό και το πετυχαίνει, με την Ελευθεριάδου να βλέπει την Έλλη Πρωτοπαπά στο δοκάρι, με αρκετό χώρο. Η πάσα είναι στο χέρι της και η παίκτρια που γύρισε τον αγώνα έχει την ευκαιρία να τελειώσει τις Ρωσίδες. Ωστόσο, η Γκολόβινα* έκανε μια τεράστια απόκρουση και ήταν αυτή που έγραψε την τελευταία παράγραφο του μεγάλου τελικού.

Το συγκεκριμένο παραπάνω είχε δουλευτεί από το επιτελείο της Ελλάδας και ότι χάθηκε αυτή η ευκαιρία έτσι πόνεσε ιδιαίτερα τον ομοσπονδιακό προπονητή, Στέφανο Λέανδρο, καθώς επίσης και το ξεκίνημα της αναμέτρησης, όπου η Εθνική πληγώθηκε από παίκτριες της Ρωσίας, για τις οποίες ο Έλληνας τεχνικός είχε κρούσει τον κώδωνα του κινδύνου.

*H Ρωσίδα, μέλος της εθνικής γυναικών, είναι μια τρομερή παίκτρια, κυρίως για την ηλικία της και η συγκεκριμένη απόκρουση, καθώς και η εμφάνισή της στη διαδικασία των πέναλτι μόνο τυχαία δεν είναι.

«Έχουμε μία πικρία γιατί χάσαμε στα πέναλτι. Έτσι είναι αυτή η ψυχοφθόρα διαδικασία. Είχαμε μία πολύ καλή παρουσία στο τουρνουά. Πολλά κορίτσια σταματούν από την Εθνική Νέων Γυναικών. Τους εύχομαι καλή συνέχεια στο μέλλον και να μπορέσουν να βοηθήσουν την γυναικεία ομάδα.  Συγχαρητήρια σε όλα τα κορίτσια. Ευχαριστώ πολύ τους συνεργάτες μου, τον Γιώργο Μορφέση που ήταν συνέχεια δίπλα μας, τον Άγγελο Γαρελίδη που ένα πρόβλημα υγείας τον κράτησε μακριά μας, της φυσιοθεραπεύτριά μας Έφη Βούλγαρη, την έφορό μας την Βασιλική Αρβανιτοπούλου, τον Βαγγέλη Πάτρα και φυσικά την Ομοσπονδία για την στήριξη».

Ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας κ. Δημήτρης Διαθεσόπουλος δεν θέλησε να κάνει δηλώσεις. Έδωσε συγχαρητήρια σε όλες τις παίκτριες, τους προπονητές και χαρακτήρισε μεγάλη επιτυχία την πορεία της Εθνικής μας ομάδας στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα και την κατάκτηση του ασημένιου μεταλλίου.

You may also like

Leave a Comment

Retina Logo Mobile Aquafeed24

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

© AQF24 MEDIA