Κώστας Δήμου στο #AQF24: «Βγαίνεις σοφότερος από τέτοιες καταστάσεις, μονόδρομος το ευρωπαϊκό εισιτήριο»!

Παράλληλα ο έμπειρος τεχνικός του «Ιστορικού» στάθηκε στα δύο πρόσωπα που έδειξε η ομάδα του πριν και μετά την διακοπή όσο και στα λάθη που έγιναν στη διάρκεια της σεζόν

by Γιώργος Χρήστου

Χείμαρρος όπως συνηθίζει ήταν για μια ακόμη χρόνια ο Κώστας Δήμου σε δηλώσεις του στο #AQF24 μετά τον αποκλεισμό του Πανιωνίου από τον Παναθηναϊκό από τα ημιτελικά της Α1 Ανδρών. Ο έμπειρος τεχνικός του «Ιστορικού» στάθηκε στα δύο πρόσωπα που έδειξε η ομάδα του πριν και μετά την διακοπή όσο και στα λάθη που έγιναν στη διάρκεια της σεζόν. Παράλληλα τόνισε ότι μονόδρομος για τον Πανιώνιο είναι το ευρωπαϊκό εισιτήριο.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

Για τον αποκλεισμό του Πανιωνίου από τον Παναθηναϊκό αλλά και για τη συνέχεια: «Για μας είναι μια δύσκολη κατάσταση γιατί βγήκαμε εντελώς εκτός στόχων. Από εκεί και πέρα θα πρέπει να βρούμε τις δυνάμεις μας να ανασυνταχτούμε. Η χρονιά δεν έχει τελειώσει ακόμα καθώς έχουμε το Final 8 του Κυπέλλου αλλά και τους αγώνες κατάταξης για τις θέσεις 5-8. Θα προσπαθήσουμε να ξεπεράσουμε το σοκ που έχουμε υποστεί. Σίγουρα πρέπει να κάνουμε μια αναδρομή να δούμε τι έφταιξε. Μέσα από τέτοιες καταστάσεις βγαίνεις σοφότερος αφού είναι μαθήματα ώστε να μην επαναλάβεις τα ίδια λάθη. Είναι μια εποχή για σκέψεις. Σίγουρα είναι πολύ σημαντικό να πάρουμε ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο κι αυτός είναι ο μόνος στόχος αυτή τη στιγμή που μας έχει απομείνει. Θα πρέπει να τον πετύχουμε πάσα θυσία».

Για το γεγονός ότι ο «Ιστορικός» παρουσίασε δύο πρόσωπα πριν και μετά την διακοπή του πρωταθλήματος: «Η αλήθεια είναι ότι δείξαμε δύο πρόσωπα. Στο πρώτο κομμάτι της σεζόν πριν τη διακοπή ήμασταν μια ομάδα που βρισκόμασταν εντός όλων των στόχων που είχαμε θέσει, όμως μετά την διακοπή φαινόταν ότι η ομάδα δεν ήταν ίδια. Σίγουρα μας επηρέασε σε πολύ μεγάλο βαθμό η απώλεια του Αλέξα Ουκρόπινα. Είναι κάτι που όλοι αντιλαμβανόμαστε γιατί είναι ένας αθλητής υψηλού επιπέδου και πολύ δύσκολα μπορείς να το αντικαταστήσεις και πόσο μάλλον στα μέσα της χρονιάς. Θεωρώ ότι δεν ήταν μόνο αυτό αλλά το έναυσμα για να φανούν κι άλλα προβλήματα που είχαμε μέσα στην ομάδα με αποτέλεσμα να μην έχουμε μια σταθερή απόδοση. Δε καταφέραμε να γίνουμε μια καλή ομάδα προκειμένου να πετύχουμε τους στόχους μας».

You may also like

Retina Logo Mobile Aquafeed24

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

© AQF24 MEDIA