Α2 Ανδρών #Playoff: Πρωταθλήτρια η ΝΕ Πατρών σε ματς θρίλερ!

«Έσπασε» καρδιές ο μεγάλος τελικός ανάμεσα σε ΝΟΛ και ΝΕΠ με τους Πατρινούς να κατακτούν τον τίτλο!

by Γιώργος Χρήστου

Σε ένα συγκλονιστικό τελικό που «έσπασε» καρδιές η ΝΕ Πατρών αναδείχθηκε πρωταθλήτρια στην Α2 Ανδρών! Το σύνολο του Μάκη Λυκούδη επικράτησε με 13-12 του ΝΟ Λάρισας σε ένα απίστευτο παιχνίδι που πραγματοποιήθηκε στο κολυμβητήριο των Ιωαννίνων με τη φάση που σημάδεψε τον αγώνα να συμβαίνει στα τελευταία λεπτά. Στο 5:47 του τέταρτου οκταλέπτου αποβλήθηκε χωρίς αντικατάσταση ο Τριαντάφυλλος Παπαδόπουλος και η ΝΕ Πατρών κέρδισε πέναλτι και έπαιξε για τέσσερα λεπτά με παίκτη παραπάνω με το σκορ στο 9-8 υπέρ των Πατρινών.

ΝΟ Λάρισας – ΝΕ Πατρών 12-13

Στο αγωνιστικό κομμάτι μετά από ένα ισορροπημένο πρώτο οκτάλεπτο η ΝΕ Πατρών πήρε οριακό προβάδισμα (3-2) χάρη σε τέρμα του Σπύρου Λυκούδη στα 26 δευτερόλεπτα της πρώτης περιόδου, όμως ο ΝΟ Λάρισας αντέδρασε καθώς πήρε για πρώτη φορά τα ηνία (4-3) χάρη σε τέρματα των Μερκουριάδη και Παράσχου. Παρόλα αυτά οι Πατρινοί με ένα σερί 4-1 προηγήθηκαν με 7-5 στο ημίχρονο με δύο τέρματα του Σπύρου Λυκούδη και από ένα του Αβαγιανού και Καραΐσκο.

Στο δεύτερο ημίχρονο οι Θεσσαλοί μείωσαν σε απόσταση αναπνοής (9-8) με τέρμα του Χρυσοστόμου στα μισά της τελευταίας περιόδου, όμως στο 5:47 αποβλήθηκε χωρίς αντικατάσταση ο Τριαντάφυλλος Παπαδόπουλος κάτι που έγειρε τη πλάστηκα υπέρ των Πατρινών που κέρδισαν πέναλτι και έπαιξαν για τέσσερα λεπτά με παίκτη παραπάνω. Το σύνολο του Μάκη Λυκούδη αξιοποίησε το πέναλτι με τον Τρασάϊ για το 10-8 και παρά τις φιλότιμες προσπάθειες του ΝΟΛ που πλησίασε στο γκολ, η ΝΕΠ είχε τις λύσεις.

Σύμφωνα με το φύλλο αγώνα: «Στο 5:47 του τέταρτου οκταλέπτου απεβλήθει με κόκκινη κάρτα το Νο7 του ΝΟ Λάρισας, Παπαδόπουλος Τριαντάφυλλος επειδή χτύπησε στο πρόσωπο αντίπαλο. Στο 3:16 του τέταρτου οκταλέπτου απεβλήθει με κόκκινη κάρτα ο έφορος του ΝΟ Λάρισας, κ. Θεοδωρόπουλος επειδή ήταν όρθιος την ώρα του αγώνα και διαμαρυρόταν στους διαιτητές».

Τα οκτάλεπτα: 2-3, 3-4, 0-1, 7-5

ΝΟ Λάρισας (Δημήτρης Μπλάνας): Μπεζιλιώτης, Χρυσοστόμος 1, Γκανάτσιος 3, Στεργίου 1, Δανιήλ Α., Νικηφορίδης 1, Παπαδόπουλος 2, Παράσχος, Πατσίκας 1, Μερκουριάδης 2, Πατούνας, Χατζής, Τσούτσας Χ., Μότσιας 1, Κόκκινος

You may also like

Retina Logo Mobile Aquafeed24

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

© AQF24 MEDIA