Ο Πανιώνιος ρίχνεται στη «μάχη» των προκριματικών του Euro Cup (21-24 Σεπτεμβρίου) στη Νέα Σμύρνη για μια θέση στους ομίλους της διοργάνωσης υποδεχόμενος την Όρβοσι, την Χόνβεντ, την Ετσέιντε και τους White Sarks Αννόβερο.

Ο Κώστας Δήμου σε δηλώσεις του στο #AQF24 αναφέρθηκε στο αβαντάζ έδρας που δίνει άλλη ώθηση στην ομάδα μαζί με την παρουσία του κόσμου στο κολυμβητήριο, ενώ εμφανίστηκε αισιόδοξος για την πρόκριση στην επόμενη φάση στη διοργάνωση.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

Για το όμιλο του Πανιωνίου στο Euro Cup και το γεγονός ότι διεξάγεται στη Νέα Σμύρνη: «Είναι πολύ θετικό που πήραμε τον όμιλο στην έδρα μας. Οι δύο ομάδες του γκρουπ είναι από την ουγγρική σχολή που στο προηγούμενο γύρο αγωνιζόντουσαν στα προκριματικά του Champions League όντας σε ένα καλό αγωνιστικό διότι έχουν ξεκινήσει οι επίσημες υποχρεώσεις τους. Θεωρώ ότι με αυτές τις δύο ομάδες θα κοντραριστούμε για την πρόκριση στην επόμενη φάση. Οι Γερμανοί και οι Ισπανοί φαίνονται να βρίσκονται ένα επίπεδο κάτω. Από εκεί και πέρα έχουμε το αβαντάζ της έδρας και είμαστε αισιόδοξοι ότι θα πάρουμε την πρόκριση».

Για τη στήριξη του κόσμου: «Στην έδρα μας παίζουμε διαφορετικά. Η βοήθεια του κόσμου μας είναι σημαντική και πιστεύουμε ότι θα είναι έτσι και τη φετινή σεζόν. Είναι το δυνατό μας σημείο μαζί με την ομάδα φυσικά. Πιστεύω ότι θα είμαστε αυτοί που θα πάρουμε την πρόκριση στην επόμενη φάση μαζί με το κόσμο μας».