Νίκος Δεληγιάννης στο #AQF24: «Στόχος η πρόκριση και η πρωτιά»

by Γιώργος Χρήστου

Ο Απόλλωνας Σμύρνης ρίχνεται στη «μάχη» των προκριματικών του Euro Cup (21-24 Σεπτεμβρίου) στη Βαρκελώνη για μια θέση στους ομίλους της διοργάνωσης με αντιπάλους την Μλάντοστ Ζάγκρεμπ, την Πότσδαμ και την οικοδέσποινα Μπαρτσελόνα.

Ο Νίκος Δεληγιάννης σε δηλώσεις του στο #AQF24 αναφέρθηκε στις καλές αναμνήσεις που αφήνει στον Απόλλωνα Σμύρνης η επιστροφή στη Βαρκελώνη που η «ελαφρά ταξιαρχία» είχε κατακτήσει το LEN Challenger Cup, ενώ τόνισε ότι στόχος είναι η πρόκριση και η πρωτιά στον όμιλο.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

Για το όμιλο του Απόλλωνα Σμύρνης στο Euro Cup που επιστρέφει στη Βαρκελώνη: «Επιστρέφουμε στη Βαρκελώνη έχοντας πρόσφατες καλές αναμνήσεις από εκεί (σ. κατάκτηση του LEN Challenger Cup). Έχουμε έναν όμιλο που απαρτίζεται από την Μπαρτσελόνα που αντιμετωπίσαμε στο προηγούμενο γύρο του Champions League και την Μλάντοστ Ζάγκρεμπ που τερμάτισε τρίτη στο κροατικό πρωτάθλημα αλλά και την γερμανική Πότσδαμ που είναι χαμηλότερης δυναμικότητας αλλά χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή. Εμείς έχουμε κάποια μικροπροβλήματα στη προετοιμασία μας αλλά θέλουμε να προκριθούμε κι αν είναι δυνατόν ως πρώτοι. Ξεκινάμε ένα πολύ δυνατό παιχνίδι με τη Μλάντοστ Ζάγκρεμπ. Έχουμε ήδη ξεκινήσει να μελετάμε την αντίπαλό μας και μέχρι την Πέμπτη θα είμαστε έτοιμοι για να διεκδικήσουμε την πρόκριση».

Για το πόσο βοήθησαν την ομάδα τα παιχνίδια των προκριματικών του Champions League: «Αυτά τα παιχνίδια σίγουρα μας βοήθησαν πολύ. Ήταν παιχνίδια με έπαθλο και είχαμε υψηλό κίνητρο. Παρόλα αυτά δε καταφέραμε να φέρουμε το αποτέλεσμα αλλά δείξαμε ως ομάδα ξεκινήσαμε να βαδίζουμε στη σεζόν. Νομίζω ανεβάζοντας το ρυθμό και την άμυνα θα πάμε στη Βαρκελώνη να παίξουμε το καλύτερο δυνατό».

You may also like

Retina Logo Mobile Aquafeed24

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

© AQF24 MEDIA