Κωνσταντίνος Δάνδολος για ΑΕΚ: «Η ομάδα της καρδιάς μου, μού χάρισε έντονες στιγμές»!

by Aquafeed 24

Με τα πιο όμορφα λόγια εκφράστηκε σε δηλώσεις του για την ΑΕΚ ο Κωνσταντίνος Δάνδολος, ο οποίος πήρε την απόφαση να μη συνεχίσει στην τεχνική ηγεσία της «Ένωσης» τη νέα χρονιά, ενώ θα αναλάβει χρέη team manager στο ανδρικό τμήμα της ομάδας.

Ο έμπειρος προπονητής τονίζει με κάθε τρόπο την αγάπη του για τον ιστορικό σύλλογο και μαζί του έζησε μεγάλες στιγμές επιτυχιών την τελευταία τετραετία, καθώς ήταν «παρών» στη γέννηση των ομάδων υδατοσφαίρισης και στην ανέλιξη τους έως την Α1 κατηγορία σε άνδρες και γυναίκες.

Εν αναμονή της ανακοίνωσης για τον Δημήτρη Μάζη, ο Κωνσταντίνος Δάνδολος θέλησε να ευχαριστήσει όλους όσοι συνεργάστηκε τα τελευταία χρόνια και κυρίως τους αθλητές που πέρασαν από τα χέρια του, ενώ είναι αισιόδοξος για την συνεχώς ανοδική πορεία της ΑΕΚ στην υδατοσφαίριση.

«Όταν ανέλαβα την ΑΕΚ στην Γ Εθνική το έκανα γιατί είναι το μεγαλύτερο σωματείο στην Ελλάδα κατά την άποψή μου, και ευελπιστούσα ότι θα μου χαρίσει κάποιες έντονες στιγμές. Έχοντας την ΑΕΚ ως την ομάδα της καρδιάς μου από μικρός ήθελα να φτάσω την ομάδα αυτή σε ένα υψηλότερο επίπεδο, αντάξιο του ειδικού βάρους του ονόματός της.
Τέσσερα χρόνια μετά αισθάνομαι πολύ γεμάτος από τέτοιες έντονες στιγμές.

Η ομάδα κέρδισε δύο πρωταθλήματα στις μικρότερες κατηγορίες, είχε τρεις διαδοχικές ανόδους και με αποκορύφωση την παρθενική συμμετοχή στα σαλόνια της Α1 δεν περιορίστηκε στην συμμετοχή, αλλά κατάφερε και την είσοδο στην πρώτη 8αδα ξεπερνώντας σωματεία με τεράστια ιστορία στον χώρο, όπως η Χίος, τα Χανιά, η Γλυφάδα και ο Εθνικός.

Επίσης είναι σε εξέλιξη και το κύπελλο Ελλάδας στο οποίο μετέχουμε ως μία από τις οκτώ πρώτες ομάδες του πρωταθλήματος.

Όντας γεμάτος από τέτοιες ωραίες στιγμής, αποφάσισα να παραιτηθώ από το πόστο του προπονητή, λόγω των επαγγελματικών υποχρεώσεών μου, αξιολογώντας ότι την έφτασα μερικά σκαλοπάτια παραπάνω, προσθέτοντας κάθε χρόνο τα συστατικά που χρειάζεται το κάθε επίπεδο και η κάθε κατηγορία.

Έφτασε δηλαδή η στιγμή να θυσιάσω το μεράκι μου για το συμφέρον της ομάδας, πιστεύοντας παράλληλα ότι με την κίνηση αυτή η ομάδα μας θα ανέβει ακόμα περισσότερα σκαλοπάτια και θα λειτουργήσει σε ακόμα πιο επαγγελματικό επίπεδο.

Θεωρώ ότι η ΑΕΚ στον χώρο της πισίνας έχει να δώσει ακόμα πάρα πολλά στους φίλους της και στο άθλημα.

Θα συνεχίσω να υπηρετώ την ομάδα αλλά από άλλο πόστο, αυτό του team manager μιας και οι άνθρωποι που έφτιαξαν από το μηδέν αυτή την ομάδα τυγχάνει να είναι παιδικοί μου φίλοι.

Ευχαριστώ όλους όσοι βοήθησαν την ΑΕΚ να γεννηθεί σαν ομάδα πόλο και να περπατήσει τα πρώτα της βήματα, και κυρίως ευχαριστώ τους αθλητές με τους οποίους συνεργάστηκα».

You may also like

Retina Logo Mobile Aquafeed24

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

© AQF24 MEDIA