ΑΕΚ: Συνεχίζει από διαφορετικό πόστο ο Δάνδολος, σε επαφές με Μάζη η «Ένωση»!

by Aquafeed 24

Ο άνθρωπος που στήριξε με την καρδιά του τμήμα υδατοσφαίρισης της ΑΕΚ, οδήγησε την ομάδα στην Α1 ανδρών και τη στήριξε στην παρθενική της σεζόν στη μεγάλη κατηγορία, ο Κωνσταντίνος Δάνδολος, αποφάσισε να συνεχίσει να βρίσκεται στο πλευρό της «Ένωσης» από άλλο πόστο.

Ως τεχνικός, ο Κωνσταντίνος Δάνδολος θα οδηγήσει την ΑΕΚ στο FINAL 8 του Κυπέλλου Ελλάδας, ωστόσο ήδη ενημέρωσε τους αθλητές του ότι την επόμενη αγωνιστική περίοδο θα βρίσκεται στην ομάδα σε άλλο πόστο, αυτό του team manager.

Παράλληλα, οι άνθρωποι της «Ένωσης», έχοντας πολλά όνειρα για την ομάδα δουλεύουν πολυεπίπεδα για να την ενισχύσουν, ενώ όσον αφορά την τεχνική ηγεσία της βρίσκονται σε προχωρημένες επαφές με τον Δημήτρη Μάζη, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Aquafeed24.

Ο έμπειρος τεχνικός, με την τεράστια καριέρα ως παίκτης σε συλλογικό επίπεδο, αλλά κυρίως με την Εθνική ομάδα ανδρών, συζητάει με την «Ένωση» το ενδεχόμενο συνεργασίας τους και δεν αποκλείεται σύντομα η υπόθεση να τελεσφορήσει. Τα τελευταία χρόνια, ο Δημήτρης Μάζης εργάστηκε σκληρά για τον ΑΝΟ Γλυφάδας και τώρα βολιδοσκοπεί το επόμενο βήμα στην καριέρα του.

You may also like

Retina Logo Mobile Aquafeed24

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

© AQF24 MEDIA