Τέσσερις αθλητές και αθλήτριές μας κατάφεραν να πιάσουν τα όρια για τη συμμετοχή τους με τις Εθνικές ομάδες στα επερχόμενα Παγκόσμια πρωταθλήματα Ανδρών – Γυναικών και Νέων – Νεανίδων, από τους πρωϊνούς κιόλας προκριματικούς της πρώτης αγωνιστικής της Ημερίδας Επιδόσεων Εθνικών Ομάδων στο κολυμβητήριο της Λιμνοπούλας στα Γιάννενα, την Παρασκευή (14/5). Η Ημερίδα θα ολκληρωθεί την Κυριακή (16/5).

Συγκεκριμένα όσοι έπιασαν τον στόχο:

Ο Αναστάσιος Μυλωνάκης (ΑΝΟ Αργυρούπολης), στα 50 μ. άπνοια, έπιασε όριο για το Παγκόσμιο πρωτάθλημα Ανδρών – Γυναικών (που θα γίνει στο 3-9 Ιουλίου Τομσκ της Ρωσίας) με χρόνο 14.36.

Η Κατερίνα Μανιάτη (ΝΟ Αμφιθεας), στα 200 μ. δίπλα πεδιλα, έπιασε το όριο για το Παγκόσμιο πρωτάθλημα Νέων – Νεεανίδων (που θα γίνει 13-19 Ιουνίου Λινιάνο της Ιταλίας) με χρόνο 1:49.42.

Ο Βασίλης Χατζηδάκης (ΝΟ Χανίων), στα 50 μ. άπνοια, έπιασε το όριο για το Παγκόσμιο πρωτάθλημα Νέων – Νεναίδων με χρόνο 15.25.

Ο Γιώργος Καλτσουκαλάς (Δελφίνια Περιστερίου) στα 50 μ. άπνοια, όριο για το Παγκόσμιο πρωτάθλημα Νέων – Νεανίδων με χρόνο 15.62.

Παρών στην πρώτη μέρα των αγώνων στα Γιάννενα είναι και ο Πρόεδρος της ΚΟΕ Κυριάκος Γιαννόπουλος.

Αναλυτικά τα αποτελέσμστα μπορείτε να τα δείτε ΕΔΩ.

Πηγή: koe.org.gr

Facebook Comments