Κολυμβητήριο Νέας Ιωνίας: Ο υγρός στίβος του Βόλου σε… κρίση – Έκλεισε και η 50άρα πισίνα

Ποιο μέλλον όταν δεν υπάρχει παρόν; Ο υγρός στίβος της Μαγνησίας σε αποσύνθεση και η επόμενη μέρα ζοφερή.

by Μάνος Φυρογένης

“Σας ενημερώνουμε ότι αναστέλλεται η λειτουργία της πισίνας 50μ. του κολυμβητηρίου Νέας Ιωνίας λόγω τεχνικού προβλήματος. Θα ενημερωθείτε για την επαναλειτουργία της.

Σημ. Η πισίνα εκμάθησης λειτουργεί κανονικά”. Aυτές οι λιγοστές αλλά άκρως απογοητευτικές αράδες εστάλησαν σε email από τον ΔΟΕΠΑΠ ΔΗΠΕΘΕ σε όλα τα σωματεία του Βόλου. Και κάπως έτσι έγινε γνωστό ότι και μπήκε λουκέτο στη μοναδική 50αρα πισίνα που λειτουργούσε, όπως έγινε γνωστό από το magnesia sports, για να εξυπηρετεί τις ανάγκες των αθλητών του ευρύτερου νομού της Μαγνησίας, στο κολυμβητήριο “Β. Πολύμερος”.

Και τι να πεις στα παιδιά; Πως να κρυφτείς αφού σχεδόν τα ξέρουν όλα; Στους μεγαλύτερους; Κολυμβητές και υδατοσφαιριστές, κολυμβήτριες και υδατοσφαιρίστριες; Η ΜΟΝΑΔΙΚΗ πηγή «οξυγόνου» για τον υγρό στίβο του νομού της Μαγνησίας.

Σε μια εποχή που οι εξωτερικοί κίνδυνοι – για παράπλευρα μονοπάτια, μακριά από τον αθλητισμό και τη μάθηση – ελλοχεύουν, στην ελληνική περιφέρεια «πυροβολάμε» τα πόδια μας. Αυτομαστιγωνόμαστε και αυτοπυρπολούμαστε, πέφτουμε μόνοι μας σε έναν φαύλο κύκλο και δυστυχώς, ως συνήθως, εκείνοι που πλήττονται περισσότερο είναι αυτοί που το είχαν μεγαλύτερη ανάγκη.

Σε συνδυασμό με το γεγονός πως ο Δήμος Βόλου κρατά κλειστή ακόμα την 25αρα στο κλειστό Κολυμβητήριο του ΕΑΚ λόγω τεχνικών προβλημάτων από τον περασμένο Σεπτέμβριο (σ.σ. για την ανοικτή του ΕΑΚ … ούτε λόγος), δημιουργείται “ασφυξία” στους συλλόγους που καλλιεργούν τα αθλήματα του νερού.

Δεν έφτανε ο συνωστισμός κάτω από δυσμενείς συνθήκες στη Νέα Ιωνία για να χωρέσουν όλοι, οι σύλλογοι έρχονται αντιμέτωποι με μία ακόμη δυσάρεστη έκπληξη πλέον. Το βαρέλι με τα κολυμβητήρια της περιφέρειας δεν έχει πάτο. Ένα βήμα μπροστά γίνεται και τρία πίσω. Και μετά μιλάμε για εθνικό σπορ, επιτυχίες και διακρίσεις. Καπηλευόμαστε τις υπερβάσεις όσων αθλητών και αθλητριών, παλεύουν και μάχονται κόντρα σε όλους και σε όλα με τα ελάχιστα αγαθά και δεδομένα, τα οποία κι αυτά ανατρέπονται εν ριπή οφθαλμού.

Ο αθλητισμός στον Βόλο βρίσκεται σε αποσύνθεση, ρημαγμένος, στο… έλεος της ανώτερης αυτής δύναμης. ΠΑΡΑΤΗΜΕΝΟΣ. Διότι, αν ο “Βόλος”, όπως αρέσκεται να λέγεται ο Ερασιτέχνης ΝΠΣ, διέθετε τμήμα κολύμβησης ή πόλο, όλα θα ήταν διαφορετικά. Η διαχείριση των προβλημάτων θα είχε βαρύνουσα σημασία για τις αρμόδιες αρχές.

You may also like

Retina Logo Mobile Aquafeed24

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

© AQF24 MEDIA