Επέστρεψε στην Ελλάδα ο Σωτήρης Ζουμπουλιάς!

Ο πόλεμος στην περιοχή ανάγκασε τον Έλληνα τεχνικό σε επιστροφή

by Aquafeed 24

Επιστροφή στα πάτρια εδάφη για τον Σωτήρη Ζουμπουλιά, καθώς ο έμπειρος προπονητής δεν θα συνεχίσει στην εθνική ομάδα γυναικών του Ισραήλ.

Ο πόλεμος στην περιοχή επέφερε αλλαγή πλάνων για τον Σωτήρη Ζουμπουλιά, ύστερα από δύο γεμάτα χρόνια στο Ισραήλ ως άμεσος συνεργάτης του Δημήτρη Μαυρωτά στην εθνική γυναικών της χώρας. Ύστερα από μια μακρά καριέρα στο εξωτερικό, με σταθμούς την Κίνα ως συνεργάτης του αείμνηστου Πέταρ Πόρομπιτς, συλλόγους του Ισραήλ, καθώς και της Γαλλίας, ο Σωτήρης Ζουμπουλιάς επιστρέφει στην Ελλάδα και ετοιμάζεται για νέες προκλήσεις στην προπονητική του διαδρομή, έχοντας αποκομίσει πολλαπλά οφέλη από το διεθνές στερέωμα, όλα αυτά τα χρόνια.

Σε δηλώσεις που παραχώρησε στο #AQF24, ο Σωτήρης Ζουμπουλιάς, εξήγησε τους λόγους για τους οποίους επιστρέφει στην Ελλάδα:

«Έχω γυρίσει περίπου δέκα ημέρες στην Ελλάδα και αυτό διότι το μπάτζε της ισραηλινής Ομοσπονδίας μειώθηκε στο μισό, λόγω του πολέμου, καθώς τα λεφτά του κράτους πηγαίνουνσ το στρατό. Έπρεπε να αλλάξω πλάνο. Στη δεύτερη θητεία μου στο Ισραήλ καταφέραμε να φτάσει η ομάδα στην 6η θέση της Ευρώπης και να προκριθεί για πρώτη φορά σε Παγκόσμιο Πρωτάθλημα το 2023 στη Φουκουόκα, όπου πήραμε τη 10η θέση, μια μεγάλη επιτυχία για το Ισραήλ. Από εδώ και πέρα είμαι έτοιμος για νέες προκλήσεις, λόγω των δεδομένων του πολέμου στο Ισραήλ».

You may also like

Retina Logo Mobile Aquafeed24

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

© AQF24 MEDIA