Κώστας Βαμβακάρης – Πόλο: Συνεχίζει το έργο του στον ΑΟΠ Φαλήρου και τη νέα χρονιά!

by Aquafeed 24

Μια από τις περιπτώσεις ομάδων που συγκέντρωσε πάνω της τα βλέμματα την περασμένη αγωνιστική περίοδο ήταν αναμφίβολα ο ΑΟΠ Φαλήρου, ο οποίος διέψευσε πανηγυρικά τις… προβλέψεις και παρέμεινε με απόλυτη άνεση στην Α1 κατηγορία ανδρών, φέρνοντας σπουδαία αποτελέσματα κατά τη διάρκεια της σεζόν.

Με σκληρή δουλειά, χωρίς μεγάλα λόγια, ο Κώστας Βαμβακάρης κατάφερε να δημιουργήσει ένα αξιόμαχο σύνολο, όπου ο ένας έπαιζε για τον άλλον και το Π.Φάληρο κατάφερε να πετύχει τους στόχους του, ενώ ο προγραμματισμός για τη νέα αγωνιστική περίοδο έχει ήδη ξεκινήσει, με τον έμπειρο προπονητή να ανανεώνει τη συνεργασία του με τον σύλλογο και θα είναι αυτός που θα οδηγήσει το Π.Φάληρο τη σεζόν 2024-2025, σύμφωνα με πληροφορίες του #AQF24.

Ο Κώστας Βαμβακάρης θα βρίσκεται στον πάγκο του ΑΟΠΦ και το ρόστερ της ομάδας θα αλλάξει κατά περίπου 50%, ενώ ακόμη πιο σημαντικό ρόλο θα παίξουν παιδιά από τις ιστορικές ακαδημίες του συλλόγου, καθώς θα στελεχώσουν την ανδρική ομάδα σε μεγάλο βαθμό. Στόχος να δημιουργηθεί μια νεανική ομάδα, με αρκετή όρεξη, όπου θα απολαύσει το ταξίδι στην Α1 ανδρών για ακόμη μια χρονιά και – γιατί όχι – να κάνει το βήμα παραπάνω. Άλλωστε, μετά την περυσινή χρονιά, το Π.Φάληρο απέδειξε σε όλους ότι δεν υπάρχουν προβλέψεις και σε αυτό έβαλε την υπογραφή του ο έμπειρος τεχνικός.

You may also like

Retina Logo Mobile Aquafeed24

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

© AQF24 MEDIA