Κοινή προετοιμασία του ΑΛΙΜΟΥ ΝΑΣ Betsson με την ισπανική Μεντιτερανί!

by Δέσποινα Μπαλαχτάρη

Πηγή: alimoswaterpolo.com

Στην Ελλάδα για κοινή προετοιμασία με τον ΑΛΙΜΟ ΝΑΣ Betsson, η ισπανική Μεντιτερανί! Η ομάδα του Βαγγέλη Πάτερου υποδέχεται και φιλοξενεί το σύνολο της Μαριάν Ντίαζ για πενθήμερη κοινή προπόνηση και προετοιμασία, στις εγκαταστάσεις του Alma Club και στο Δημοτικό Κολυμβητήριο Αλίμου.

Ενόψει των σημαντικών αγωνιστικών υποχρεώσεων για κάθε ομάδα σε FINAL 4 Κυπέλλου Ελλάδας και Champions League, ΑΛΙΜΟΣ ΝΑΣ Betsson και Μεντιτερανί αντίστοιχα, αναμένεται να αξιοποιήσουν στο έπακρο αυτή την κοινή προετοιμασία. Παράλληλα, είναι πολύ σημαντικό να αναφερθεί ότι ο σύλλογος της Μεντιτερανί αποτελεί έναν από τους κορυφαίους στην Ισπανία και αυτή τη στιγμή βρίσκεται στα προημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ. Το γεγονός ότι οι Καταλανοί επιλέγουν τον ΑΛΙΜΟ ΝΑΣ Betsson για κοινή προετοιμασία πριν από τις ευρωπαϊκές τους «μάχες» με την Ντουναουϊβάρος, δηλώνει από μόνο του την ανοδική πορεία του συλλόγου, καθώς και την εικόνα που έχει «χτίσει» με σκληρή δουλειά, τόσο νωρίς στην ιστορία του, ακόμη και σε ευρωπαϊκό επίπεδο.

Από τις 29/01 έως και τις 02/02, η Σάρα Λιζότε και η… παρέα των Κλάρα Εσπάρ, Κρέσπι, Παλμ και Κρεβιέρ θα προπονηθεί από κοινού και θα δώσει φιλικούς αγώνες αποκλειστικά με το σύνολο του ΑΛΙΜΟΥ ΝΑΣ Betsson, ενώ μόλις στις 03/02 ξεκινά για την ομάδα του Βαγγέλη Πάτερου το Final-4 του Κυπέλλου Ελλάδος στην Πάτρα (ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – ΑΛΙΜΟΣ ΝΑΣ Betsson), το πρώτο στην ιστορία του συλλόγου, στην πρώτη του συμμετοχή στον θεσμό.

You may also like

Retina Logo Mobile Aquafeed24

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

© AQF24 MEDIA