Χ. Τρούλος στο #AQF24: «Να πάμε το παιχνίδι στο ρυθμό μας, θα κριθούν πολλά στον παίκτη παραπάνω»

by ΓΙΩΡΓΟΣ ΦΡΑΓΚΑΚΗΣ

Λίγες ώρες μόνο απομένουν για την μεγάλη αναμέτρηση ανάμεσα σε Ολυμπιακό Πειραιώς και Ναυτικό Όμιλο Βουλιαγμένης, οι οποίοι θα αναμετρηθούν για πρώτη φορά φέτος, για την 6η αγωνιστική του Group A του Champions League, στο «Παπαστράτειο» στις 19:30.

Μέχρι στιγμής, οι παίκτες του Βουγιασίνοβιτς έχουν συγκεντρώσει 7 βαθμούς και βρίσκονται στην 4η θέση, ενώ εκείνοι του Μιλάνοβιτς είναι στην 2η με 12. Πρόκειται για ένα παιχνίδι το οποίο κεντρίζει το ενδιαφέρον, πράγμα που είναι απόλυτα φυσιολογικό, αφού δεν είναι κάτι καθημερινό, δύο ελληνικές ομάδες να διασταυρώνουν τα ξίφη τους στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση.

Στο πλαίσιο λοιπόν της ελληνοευρωπαϊκής μάχης, επικοινωνήσαμε με έναν εκ των πρωταγωνιστών της Βουλιαγμένης την τρέχουσα σεζόν, τον Χαράλαμπο Τρούλο. Ο περιφερειακός των φιλοξενούμενων, μίλησε στο #AQF24 εξηγώντας αρχικά που πιστεύει ότι θα κριθεί το παιχνίδι, ποια είναι τα ατού του κάθε συλλόγου, ενώ εξέφρασε παράλληλα την άποψη του για τον κόσμο που περιμένει να δει το βράδυ της Τρίτης στον Πειραιά.

Ο Χαράλαμπος Τρούλος στο aquafeed24.com:

Το επίπεδο ετοιμότητας του ΝΟΒ, τα σημεία καμπής της αναμέτρησης και οι διαφορές των δύο ομάδων.

«Περιμένουμε πως και πως αυτό το παιχνίδι, θεωρώ ότι είναι έτοιμη η ομάδα μας. Δεν έχουμε ξαναπαίξει με τον Ολυμπιακό φέτος και τώρα θα αναμετρηθούμε τέσσερις (4) φορές σε δύο (2) μήνες, έρχεται σε λίγες μέρες και η αναμέτρηση του Κυπέλλου που είναι επίσης πολύ σοβαρή. Οπότε πιστεύω ναι, πως η ομάδα έχει προετοιμαστεί και για τον σημερινό αγώνα και για εκείνους που έρχονται. Για αυτό ακριβώς πρέπει να δείξουμε τα δόντια μας, να δείξουμε τι μπορούμε να κάνουμε και τι αξίζουμε. Ο Ολυμπιακός έχει έμπειρους παίκτες, πιο έμπειρους από εμάς, όμως εμείς πιστεύω ότι έχουμε περισσότερο πάθος το οποίο φυσικά θα πρέπει να το αποδώσουμε μέσα στο νερό.

Είναι στο χέρι μας να επιβάλλουμε το ρυθμό μας, να προσπαθήσουμε να πάμε στο κολύμπι. Είναι το δυνατο μας σημείο το κολύμπι γιατί διαθέτουμε πιο νέους παίκτες από τον Ολυμπιακό οπότε μας συμφέρει να πάει εκεί αλλά σίγουρα δεν θα είναι εύκολο. Εκεί που θεωρώ ότι θα κριθεί το αποτέλεσμα είναι στον παίκτη παραπάνω. Ο Ολυμπιακούς έχει κάποιους τρομερούς ξένους, ενώ διαθέτει ποιοτικούς Έλληνες. Εμείς από την άλλη μεριά είμαστε μία ομάδα με πολλούς νέους αθλητές, εκ των οποίων σχεδόν όλοι διεκδικούμε μία θέση στην Εθνική Ομάδα. Σίγουρα επίσης θα έχει μεγάλη σημασία το ποιος το θέλει περισσότερο. Θα κρίνει πάρα πολλά για το παιχνίδι το ποια ομάδα θα δείξει ότι θέλει να πάρει τη νίκη πιο πολύ».

Η προετοιμασία, ο Ολυμπιακός και τα… γνώριμα πρόσωπα.

«Κάθε φορά που παίζουμε ένα ευρωπαϊκό παιχνίδι, την επόμενη κιόλας μέρα ετοιμαζόμαστε τακτικά για το επόμενο. Για το ματς με τον Ολυμπιακό ετοιμαζόμαστε πολυ περισσότερο διάστημα. Έχουμε δουλέψει πολύ για αυτό, έχουμε επαναλάβει πολλές φορές τα πράγματα που πρέπει να προσέξουμε, πως πρέπει να παρουσιαστούμε και με ποιο τρόπο. Εκτός αυτού, έχουμε παίξει πάρα πολλές φορές απέναντι στον Ολυμπιακό, γιατί παίζουμε κάθε χρόνο, οπότε γνωριζόμαστε μεταξύ μας καλά.

Μία ελληνική πολιστική παράσταση και το… ρεπό που επιβάλλεται.

Είναι ένα παιχνίδι που σε όποιον αρέσει το πόλο πρέπει να έρθει να το δει, είναι μία πολύ σημαντική αναμέτρηση, παίζουν δύο κορυφαίες ελληνικές ομάδες μεταξύ τους στην Ευρώπη. Εμένα η γνώμη μου είναι ότι θα έπρεπε σήμερα όλες οι ομάδες να έχουν ρεπό για να μπορούν όλοι να έρθουν να το δουν. Είναι μία παράσταση για το ελληνικό πόλο. Περιμένω με μεγάλη ανυπομονησία και περιμένω επίσης να δω ένα κατάμεστο κολυμβητήριο από κόσμο που θα έρθει να δει τον αγώνα».

You may also like

Retina Logo Mobile Aquafeed24

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

© AQF24 MEDIA