Η Κυπελλούχος είναι ΕΔΩ!

by Aquafeed 24

Χωρίς καμία διάθεση να αμφισβητηθεί η Βουλιαγμένη του Κώστα Λούδη επιστρέφει στον τόπο του «εγκλήματος», καθώς προκρίθηκε πανηγυρικά στο Φάιναλ Φορ του Κυπέλλου Ελλάδας και τρίβει τα χέρια της από ικανοποίηση, διότι θα έχει τη μεγάλη ευκαιρία να υπερασπιστεί τον τίτλο της, από το έπος του ΝΟΒ το 2017 στο Καρπενήσι.

Στο παιχνίδι με τον Υδραϊκό στον Άλιμο, η Βουλιαγμένη μπήκε εξ αρχής για να πάρει την πρόκριση και το ξεκίνημα έστειλε τα απαραίτητα μηνύματα στον αντίπαλο, με τους παίκτες του Λούδη να εμφανίζονται απόλυτα σοβαροί και προσηλωμένοι στον στόχο.

Υδραϊκός – Βουλιαγμένη 4-16

Η άμυνα ώθησε τη Βουλιαγμένη στο σωστό επιθετικό παιχνίδι, με τους παίκτες του Δημήτρη Κραβαρίτη να μη βρίσκουν λύσεις για να νικήσουν τον Μανώλη Ζερδεβά, ενώ οι φιλοξενούμενοι βρήκαν σκορ με αρκετούς τρόπους, κάτι που επέτρεψε στον Κώστα Λούδη να χρησιμοποιήσει τους νεαρότερους της σύνθεσης του ΝΟΒ, την ώρα που το σκορ ξέφυγε υπέρ των Κυπελλούχων στη συνέχεια.

Στο τέταρτο οκτάλεπτο ο Υδραϊκός πέτυχε δύο γκολ και ακόμη τέσσερα ο ΝΟ Βουλιαγμένης, ενώ πρώτος σκόρερ του ματς ήταν ο Γκιουβέτσης με τέσσερα τέρματα.

Ο Υδραϊκός αγωνίστηκε χωρίς τον Γιώργο Τοράκη και ο ΝΟ Βουλιαγμένης χωρίς τον Ντούσαν Βάσιτς.


ΥΔΡΑΪΚΟΣ – ΝΟ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ 4-16

Οκτάλεπτα: 1-3, 0-4, 1-5, 2-4

Υδραϊκός (Δημήτρης Κραβαρίτης): Φλέγκας, Αλεβίζος, Μιτελούδης, Στελλάτος, Χατζηκυριακάκης, Μπλάνης 2, Βιτέλλας, Αργυρόπουλος, Πάτερος, Χαραλαμπόπουλος 2, Αλαμάνος, Μιγόπουλος, Σολεϊμάνιπακ, Γραμματικός

ΝΟ Βουλιαγμένης (Κώστας Λούδης): Ζερδεβάς, Κοπελιάδης 2, Σαρτζετάκης 3, Κουρούβανης Ν., Χρυσοσπάθης 2, Γούβης, Αφρουδάκης 1, Καπετανάκης 1, Ποντικέας 1, Καπότσης 1, Γκιουβέτσης 4, Σολανάκης, Κουρούβανης Δ., Δήμου, Καλογερόπουλος 1

Διαιτητές: Σταυρίδης, Πολυχρονόπουλος

 

You may also like

Leave a Comment

Retina Logo Mobile Aquafeed24

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

© AQF24 MEDIA