Στο Φάιναλ Φόρ για εκδίκηση ο “Θρύλος”

by Aquafeed 24

Στο Φάιναλ Φορ προκρίθηκε ο Ολυμπιακός, μετά την επικράτηση του κόντρα στον Εθνικό την Τετάρτη.

Οι ερυθρόλευκοι είχαν χάσει πέρυσι από τη Βουλιαγμένη το κύπελλο στο Καρπενήσι και φέτος θα έχουν την ευκαιρία να το διεκδικήσουν σε έναν περίπου μήνα στο νησί της Χίου.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΣΦΠ  – ΕΘΝΙΚΟΣ ΟΦΠΦ 9-2

Οι πρωταθλητές Ελλάδος με τον Χέρβο Κόλιανιν στον πάγκο τους λόγω τιμωρίας του Θοδωρή Βλάχου προηγήθηκαν με 5-0 στην πρώτη περίοδο, μην αφήνοντας κανένα περιθώριο στον “συμπολίτη” να διεκδικήσει κάτι από το παιχνίδι. Στη συνέχεια ο ρυθμός του αγώνα έπεσε και πρωταγωνιστικό ρόλο είχαν οι δύο άμυνες, με το σκορ να διαμορφώνεται σε 7-2 στο τέλος της τρίτης περιόδου.

Τελικά, δύο ακόμα γκολ για τον Ολυμπιακό στην τελευταία περίοδο οδήγησαν στο τελικό 9-2, με τον Μπούσλιε να είναι ο πρώτος σκόρερ του αγώνα με τρία τέρματα.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ-ΕΘΝΙΚΟΣ 9-2

Οκτάλεπτα: 5-0, 1-1, 1-1, 2-0

Ολυμπιακός (Χέρβο Κόλιανιν): Πάβιτς, Μυλωνάκης, Χαλυβόπουλος, Γενηδουνιάς, Φουντούλης 1, Νικολαΐδης 1, Δερβίσης 1, Μπούσλιε 3, Μουρίκης 2, Αργυρόπουλος 1, Γαλανόπουλος, Πρέκας, Γαβαλάς

Εθνικός (Φάνης Κουντουδιός): Τζωρτζάτος, Τζώρτζης, Θαλασσινός, Κόχειλας, Χονδροκούκης 1, Παπαγεωργίου, Παπαδόγκωνας, Καρούντζος, Φώσκολος 1, Μπεριστιάνος, Γέμελος, Σκληρός, Μανθογιάννης, Πρωτοψάλτης, Μπραΐμης

Διαιτητές: Κωνσταντινίδης, Μαρκοπούλου

You may also like

Leave a Comment

Retina Logo Mobile Aquafeed24

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

© AQF24 MEDIA