News
Πόλο, WPL γυναικών: Τα...
WPL Ανδρών: Επιβλητικό πέρασμα...
Κολύμβηση: Piraeus Open Water 1896:...
Πόλο Black Sea Cup: Πρωταθλήτρια...
Κολύμβηση: Παγκόσμιο ρεκόρ από την...
Κολύμβηση: Στον ΑΟΠ Φαλήρου...
Κολύμβηση:  Νεα μεταγραφή για...
Κολύμβηση: Water Marathon 2026....
Πόλο, WPL γυναικών: Σπουδαίο...
WPL Ανδρών: Επιστροφή στις...
Πόλο, WPL γυναικών: Δια...
Πόλο, WPL Ανδρών: Με...
  • Interviews
  • Διαφημίσου εδώ
Aquafeed24 | Το Ελληνικό Portal για τον Υγρό Στίβο
  • National Team
  • Swimming
    • Open Water
    • Finswimming
  • Water Polo
    • Champions League Men
    • Champions League Women
    • Conference Cup
    • Euro Cup Men
    • Euro Cup Women
    • World Cup
    • WPL Ανδρών
    • WPL Γυναικών
    • WPL2 Ανδρών
    • Ακαδημίες
  • Synchro
  • Diving
  • Beachpolistas
  • Aquatraveler
  • Γενικές Ειδήσεις

Κατσούλης: «Σαν παιχνίδι σκάκι»!

by Aquafeed 24 12 Μαΐου 2017
written by Aquafeed 24 12 Μαΐου 2017
0FacebookTwitterPinterestEmail
646

Ο Γιώργος Κατσούλης  κάθισε στον πάγκο του Ολυμπιακού στον τέταρτο τελικό με τη Βουλιαγμένη και συνεχάρη τα «ερυθρόλευκα» κορίτσια για τη νίκη τους και την ισοφάριση της σειράς των τελικών σε 2-2.

Αναλυτικά όσα είπε στην επίσημη σελίδα του Ολυμπιακού: “Τα συγχαρητήρια ανήκουν πρωτίστως στον Χάρη Παυλίδη, που είναι ο πρώτος μας προπονητής και στα κορίτσια. Εγώ κοίταξα απλά να κάνω σωστή διαχείριση των πραγμάτων που δουλεύουμε στην προπόνηση.

Τα κορίτσια ήταν πολύ πειθαρχημένα, είχανε μεγάλη καρδιά, δείξανε το πρόσωπο που χαρακτηρίζει την ομάδα του Ολυμπιακού σε όλα τα σπορ και βέβαια και στο πόλο. Καταφέραμε και κερδίσαμε ένα παιχνίδι, το οποίο ήταν σκάκι απέναντι σε έναν αντίπαλο, που κατά την διάρκεια του πρωταθλήματος και στην κανονική περίοδο αλλά και στα πλέι οφ ακολούθησε πολύ έξυπνη τακτική, παρουσίασε κάποια καινούργια πράγματα σήμερα, στο πέμπτο παιχνίδι, εμείς δεν αιφνιδιαστήκαμε γιατί τα κορίτσια ήταν πάρα πολύ συγκεντρωμένα.

Πρέπει να σας πω πως σε κάθε ματς η Bουλιαγμένη βελτιώνεται, δηλαδή ότι κάνει και η δική μας η ομάδα για αυτό και η σημερινή μας νίκη αποκτά μεγαλύτερη αξία. Τελικός είναι όπως είδατε πάρα πολλά πράγματα παίζονται στις λεπτομέρειες, παίζονται στην καρδιά, παίζονται στο ποίος θέλει να βγει πρώτος, ποίος θέλει περισσότερο το πρωτάθλημα και νομίζω πως αυτό το μέταλλο είναι το dna του Ολυμπιακού και θα περιμένουμε το Σάββατο να το επιβεβαιώσουμε”.

aquafeedaquafeed24Greek Water PoloOlympiakos Padova
0 FacebookTwitterPinterestEmail
previous post
Καμμένου: «Είμαι φοβερά περήφανη για την ομάδα μου»!
next post
Legend Stories: Το έπος της Βουλιαγμένης!

You may also like

Πόλο, WPL γυναικών: Τα αποτελέσματα και η βαθμολογία

19 Οκτωβρίου 2026

WPL Ανδρών: Επιβλητικό πέρασμα του Ολυμπιακού από το...

18 Οκτωβρίου 2026

Κολύμβηση: Piraeus Open Water 1896: Σερζετάκης και Μακρή οι...

18 Οκτωβρίου 2026

Πόλο Black Sea Cup: Πρωταθλήτρια η Φερεντσβάρος. Νίκησε 18-15...

18 Οκτωβρίου 2026

Κολύμβηση: Παγκόσμιο ρεκόρ από την Gretchen Walsh στα 50μ....

18 Οκτωβρίου 2026

Κολύμβηση: Στον ΑΟΠ Φαλήρου και η Βασιλική Βελάγια

18 Οκτωβρίου 2026

Κολύμβηση:  Νεα μεταγραφή για τον ΑΟΠ Φαλήρου, η...

18 Οκτωβρίου 2026

Κολύμβηση: Water Marathon 2026. «Όσο περισσότεροι μαζί, τόσο...

18 Οκτωβρίου 2026

Πόλο, WPL γυναικών: Σπουδαίο διπλό του Πανιωνίου στον...

18 Οκτωβρίου 2026

WPL Ανδρών: Επιστροφή στις νίκες για τον Παναθηναϊκό,...

18 Οκτωβρίου 2026

Leave a Comment Cancel Reply

Find us on Social Media

Facebook Twitter Instagram Youtube
Retina Logo Mobile Aquafeed24

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Διαφημίσου εδώ

Πολιτική Cookies

Όροι Χρήσης

Πολιτική Απορρήτου

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Facebook Twitter Instagram Youtube

© AQF24 MEDIA

Διαχείριση Συγκατάθεσης
Για να παρέχουμε την καλύτερη εμπειρία, χρησιμοποιούμε τεχνολογίες όπως cookies για την αποθήκευση ή/και την πρόσβαση σε πληροφορίες συσκευών. Η συγκατάθεση για τις εν λόγω τεχνολογίες θα μας επιτρέψει να επεξεργαστούμε δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα, όπως συμπεριφορά περιήγησης ή μοναδικά αναγνωριστικά σε αυτόν τον ιστότοπο. Η μη συγκατάθεση ή η ανάκληση της συγκατάθεσης, μπορεί να επηρεάσει αρνητικά ορισμένες λειτουργίες και δυνατότητες.
Λειτουργικά Πάντα ενεργό
Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση είναι απολύτως απαραίτητη για τον νόμιμο σκοπό της δυνατότητας χρήσης συγκεκριμένης υπηρεσίας που ζητείται ρητά από τον συνδρομητή ή τον χρήστη ή με αποκλειστικό σκοπό τη μετάδοση επικοινωνίας μέσω δικτύου ηλεκτρονικών επικοινωνιών.
Προτιμήσεις
Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση είναι απαραίτητη για τον νόμιμο σκοπό της αποθήκευσης προτιμήσεων που δεν ζητούνται από τον συνδρομητή ή τον χρήστη.
Στατιστικά
Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση που χρησιμοποιείται αποκλειστικά για στατιστικούς σκοπούς. Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση που χρησιμοποιείται αποκλειστικά για ανώνυμους στατιστικούς σκοπούς. Χωρίς κλήτευση, η εθελοντική συμμόρφωση εκ μέρους του Παρόχου Υπηρεσιών Διαδικτύου ή πρόσθετες καταγραφές από τρίτο μέρος, οι πληροφορίες που αποθηκεύονται ή ανακτώνται για το σκοπό αυτό από μόνες τους δεν μπορούν συνήθως να χρησιμοποιηθούν για την αναγνώρισή σας.
Εμπορικής Προώθησης
Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση απαιτείται για τη δημιουργία προφίλ χρηστών, για την αποστολή διαφημίσεων ή για την καταγραφή του χρήστη σε έναν ιστότοπο ή σε διάφορους ιστότοπους για παρόμοιους σκοπούς εμπορικής προώθησης.
  • Διαχείριση επιλογών
  • Διαχείριση υπηρεσιών
  • Manage {vendor_count} vendors
  • Διαβάστε περισσότερα για αυτούς τους σκοπούς
Προβολή προτιμήσεων
  • {title}
  • {title}
  • {title}
Aquafeed24 | Το Ελληνικό Portal για τον Υγρό Στίβο
  • National Team
  • Swimming
    • Open Water
    • Finswimming
  • Water Polo
    • Champions League Men
    • Champions League Women
    • Conference Cup
    • Euro Cup Men
    • Euro Cup Women
    • World Cup
    • WPL Ανδρών
    • WPL Γυναικών
    • WPL2 Ανδρών
    • Ακαδημίες
  • Synchro
  • Diving
  • Beachpolistas
  • Aquatraveler
  • Γενικές Ειδήσεις