Ο ΟΦΗ αν και ουραγός, έχει αποδείξει μετά τις πρώτες αγωνιστικές ότι δεν το βάζει κάτω. Παρόλα αυτά σήμερα δεν τα κατάφερε αφήνοντας τον ΠΑΝΙΩΝΙΟ να πάρει τους τρεις βαθμούς που χρειαζόταν ώστε να  κάνει ένα σημαντικό βήμα για την αποφυγή των πλέι αουτ.

Τελικό σκορ   ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ – ΟΦΗ 10-2 

ΟΚΤΑΛΕΠΤΑ: 1-1, 3-0, 3-0, 3-1

Και ο ΟΦΗ αντιμετώπισε προβλήματα με το κολυμβητήριο όπως και τα Χανιά την εβδομάδα που μας πέρασε με αποτέλεσμα να μείνει πίσω η προετοιμασία της ομάδας  αλλά εκτός αυτού, σήμερα αγωνίστηκε χωρίς τον νέο του φουνταριστό.

Οι κυανέρυθροι επέβαλαν το ρυθμό τους από το ξεκίνημα μέχρι το φινάλε. Είναι χαρακτηριστικό ότι ο ΟΦΗ πέτυχε το πρώτο του γκολ στο τέλος της πρώτης περιόδου (0.46) και ισοφάρισε σε 1-1 και μετά ξανασκόραρε λίγο πριν από τη λήξη του αγώνα (0.37 πριν από την κόρνα) μειώνοντας σε 9-2, ενώ στο 0.29 ο κορυφαίος του Πανιωνίου Βέκκος έκανε το τελικό 10-2

Στην προηγούμενη αγωνιστική ο Πανιώνιος είχε έρθει ισοπαλία 7-7 με τα Χανιά και ο ΟΦΗ είχε χάσει 7-9 από τον Εθνικό Πειραιώς. Ακόμα πιο δύσκολη η επόμενη αγωνιστική για τον ΟΦΗ αφού αντιμετωπίζει τη Βουλιαγμένης εντός έδρας αλλά και για τον Πανιώνιο ο οποίος έρχεται αντιμέτωπος με τους ερυθρόλευκους.


Συνθέσεις

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (Κώστας Δήμου): Πρωτονοτάριος, Θεοδόσης – Παπαλουκάς, Περόπουλος, Κουτσιαλής 2, Μπργκούλιαν 1, Κουλιεράκης 2, Καλαϊτζής 1, Φαναριώτογλου, Παπαποστόλου 1, Σταυρόπουλος, Βέκκος 3, Ποταμιάνος, Μαντής, Δημακόπουλος, Παπαδόπουλος Δ.

ΟΦΗ (Μάκης Βολτυράκης): Τσαβολάκης, Παπανικολάου, Αλάτσης, Τσικβινίτζε, Βασιλάκης 1, Γεωργόπουλος, Καλής, Πίσσας 1, Λεονταράκης, Κλήμος, Γιγουρτάκης, Σιράπογλου, Καβουσάνος, Σπυριδάκης.

Διαιτητές: Κουρέτας, Κυράνης