Λες και έπαιζαν… ποδόσφαιρο ήταν η Χίος με αντίπαλο τον Υδραϊκό στο «Ιωνικό» κολυμβητήριο, κάτι που αποδεικνύεται έμπρακτα από το σκορ της αναμέτρησης για τη 13η αγωνιστικής της Α1 ανδρών.

Χίος – Υδραϊκός 3-4

Ο Υδραϊκός του Δημήτρη Κραβαρίτη κατάφερε να πετύχει τεράστιο διπλό με σκορ 4-3 και να κάνει σημαντικό βήμα για την αποφυγή των πλέι άουτ, ενώ απόλυτος πρωταγωνιστής του ήταν ο Κωνσταντίνος Φλέγκας.

Σε ένα κακό, επιθετικά, παιχνίδι Καραμπέτσος και Φλέγκας παίρνουν τα εύσημα για τις εμφανίσεις τους, ενώ υπενθυμίζεται ότι ο Υδραϊκός αγωνίστηκε χωρίς τον Μάριο Χατζηκυριακάκη.

Πλέον, η ομάδα του Κραβαρίτη ανέβηκε στους 15 βαθμούς, νικώντας τους Χιώτες οι οποίοι την προηγούμενη εβδομάδα είχαν κερδίσει στο ίδιο κολυμβητήριο τη Βουλιαγμένη!

Η παρακολούθηση του πρωταθλήματος επιτρέπεται, πια, ύστερα από ιατρική βεβαίωση, καθώς η αγωνία χτυπάει κόκκινο και κάθε ομάδα μπορεί να κερδίσει την άλλη!

Οι Χιώτες βρέθηκαν να προηγούνται με 3-2 στο τέλος του τρίτου οκτάλεπτα, αλλά με δύο γκολ στα τελευταία λεπτά του τέταρτου, ένα του Στελλάτου στο 2.03 πριν από τη λήξη και ένα του Γραμματικού, 1.07 πριν από το τέλος, χάρισαν μια τεράστια νίκη στην ομάδα της Ύδρας. Και τα δύο γκολ σημειώθηκαν σε παίκτη παραπάνω, με τον Υδραϊκό μέχρι εκείνη τη στιγμή να μην έχει σκοράρει σε αυτόν τον τομέα.

ΝΟ ΧΙΟΥ – ΥΔΡΑΪΚΟΣ 3-4.

Οκτάλεπτα: 0-1, 1-0, 2-1, 0-2.

ΝΟ ΧΙΟΥ (Μιχάλης Λαζαρίδης): Καραμπέτσος, Μιμίδης 1, Ρουστάμοφ 1, Τεσάνοβιτς 1, Καλαργυρός, Καρακάσης Ν., Κανδιόγλου, Πανταζόπουλος, Παπούκας, Μαρουλάς, Καλογεράκος, Πέττας, Αϊβαλιώτης, Σωτηριάνος, Καζάζης.

ΥΔΡΑΪΚΟΣ (Δημήτρης Κραβαρίτης): Φλέγκας, Αλεβίζος, Μιτελούδης, Στελλάτος 1, Χατζηκυριακάκης, Τοράκης, Μπλάνης, Βιτέλλας, Αργυρόπουλος, Πάτερος, Χαραλαμπόπουλος 2, Αλαμάνος, Μιγόπουλος, Γραμματικός 1.

Διαιτητές: Μπουδραμής, Κατσώνης

Περισσότερα σε λίγο..