Καλλιτεχνική: Σχολή Κριτών της FINA στην Αθήνα και Σεμινάριο ενημέρωση

by Aquafeed 24

Σχολή Κριτών Καλλιτεχνικής Κολύμβησης της FINA έγινε το τριήμερο 2-4/12/2022 στην Αθήνα, στην οποία συμμετείχαν Έλληνες και ξένοι κριτές.

Ομιλήτρια της Σχολής ήταν η απεσταλμένη από τη FINA Μαρία Χοσέ Μπιλμπάο, ενώ παρούσα ήταν και η Μιβάκο Χόμα από την Ιαπωνία. Συμμετείχαν κριτές από Αίγυπτο, Ισραήλ, Γεωργία, Σερβία και Ελλάδα.

Τις επόμενες ημέρες, μετά το τέλος της Σχολής Κριτών FINA πραγματοποιήθηκε Σεμινάριο ενημέρωσης για κριτές, προπονητές και technical controllers, σύμφωνα με τους νέους κανονισμούς και το νέο σύστημα βαθμολόγησης, στην αίθουσα τύπου του κλειστού κολυμβητηρίου του ΟΑΚΑ.

Τους Έλληνες προπονητές και κριτές υποδέχτηκε η Δέσποινα Καράμπελα, ειδική γραμματέας του ΔΣ της ΚΟΕ και υπεύθυνος έφορος του αθλήματος.

Στο σεμινάριο ενημέρωσης παραβρέθηκε και η Μαρία Χοσέ Μπιλμπάο και παρείχε διευκρινίσεις στους Έλληνες προπονητές και κριτές για τη νέα κατάσταση, καθώς και διάφορες οδηγίες και προτάσεις για το νέο τρόπο λειτουργίας όλων.

Ακολούθησε προβολή εικονικού αγώνα μέσω βίντεο για την εξάσκηση των επίδοξων TECHNICAL CONTROLLERS (με παρουσίαση της τεχνικής συμβούλου Ελένης Κουγιά), ενώ το σεμινάριο ολοκληρώθηκε με ενημέρωση από τον υπεύθυνο μηχανογράφησης της ΚΟΕ Γιάννη Μοντεσάντο σχετικά με τον τρόπο συμπλήρωσης των δηλώσεων συμμετοχής και της “coach card”.

Το πρόγραμμα επιμόρφωσης για τις αλλαγές των κανονισμών της Καλλιτεχνικής Κολύμβησης συνεχίζεται διαδικτυακά αυτό το Σαββατοκύριακο (10-11/12).

Η Δέσποινα Καράμπελα δήλωσε σχετικά στην ιστοσελίδα της ΚΟΕ: “Με απόλυτη επιτυχία έγινε η εκδήλωση της Σχολής Κριτών της FINA με ομιλήτρια μια καταξιωμένη προσωπικότητα στον χώρο. Όλα κύλησαν ομαλά με θετική ενέργεια και μια εμπεριστατωμένη ανάλυση. Η FINA μας  εμπιστεύτηκε μια τέτοια εκδήλωση και σταθήκαμε αντάξιοι της εμπιστοσύνης της, διοργανώνοντάς την άρτια, ενώ πήγαμε πολύ καλά και από πλευράς συμμετοχών”.

Πηγή: Koe.org.gr

 

You may also like

Retina Logo Mobile Aquafeed24

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

© AQF24 MEDIA