Δύσκολη έξοδος για τον Απόλλωνα στη Γλυφάδα – Χατζηκυριακάκης: «Να αλλάξουμε προς το καλύτερο την ψυχολογία μας»

by Aquafeed 24

Σε λίγες ώρες ξεκινάει η δράση στα κορυφαία εγχώρια πρωταθλήματα, με την Α1 ανδρών να έχει στο πρόγραμμα της αρκετά ενδιαφέροντα παιχνίδια και ένα εξ αυτών αποτελεί η αναμέτρηση ανάμεσα στον ΑΝΟ Γλυφάδας και τον Απόλλωνα Σμύρνης στο «Α. Δημητρόπουλος» στις 17:00.

Βαθμολογικά, η ομάδα του Νίκου Δεληγιάννη με την εξαιρετικά σταθερή πορεία φέτος, βρίσκεται στους 24 βαθμούς σε αντίθεση με τον ΑΝΟΓ του Γιάννη Κατρουζανάκη, που επίσης πραγματοποιεί αξιόπιστη πορεία, αλλά έχει συγκομιδή 12 βαθμών σε δέκα αγωνιστικές.

Η προετοιμασία του Απόλλωνα δεν κύλησε ομαλά, καθώς υπήρχαν απουσίες από τις προπονήσεις λόγω της ίωσης που κυκλοφορεί και αυτό έχει δυσχεράνει το έργο του Νίκου Δεληγιάννη, ενώ η «Ελαφρά Ταξιαρχία» αναμένεται να έχει και δεδομένες – σημαντικές απώλειες στη σύνθεσή της ενόψει της αναμέτρησης.

Από την άλλη, ο ΑΝΟΓ δεν έχει άγχος για το συγκεκριμένο παιχνίδι και ο Μάριος Χατζηκυριακάκης μίλησε στο #AQF24 για τον στόχο της Γλυφάδας, αλλά και τη γενικότερη πορεία της ομάδας τις τελευταίες αγωνιστικές: «Είναι ένα πάρα πολύ δύσκολο παιχνίδι. Ο Απόλλων Σμύρνης είναι μια ομάδα που κινείται σταθερά στο πλάνο της σε όλα τα παιχνίδια, ενώ ακόμη και σε αγώνες που βρέθηκε πίσω στο σκορ κατάφερε να ισορροπήσει και μάλιστα να κερδίσει.

Εμείς, από την άλλη, προερχόμαστε από δύο ήττες που προς το παρόν μας αφήνουν εκτός διεκδίκησης της τετράδας του Ομίλου. Δυστυχώς, έχουμε δείξει σημάδια «αυτοκτονίας» στα προηγούμενα δύο παιχνίδια μας. Ενημερώθηκα ότι ο Απόλλων έχει απουσίες από ιώσεις και τραυματισμούς, όμως και εμείς, αλλά και όλες οι ομάδες τις τελευταίες ημέρες. Αυτό κάνει ουσιαστικά κάνει το έργο μας πιο δύσκολο και όχι εύκολο, όπως ίσως νομίζει κανείς, καθώς σε σημαντικές απώλειες οι ομάδες συσπειρώνονται και παίζουν διαφορετικά και πιο προσηλωμένα. Θα κυνηγήσουμε όπως μπορούμε το παιχνίδι, ώστε να έχουμε ένα θετικό αποτέλεσμα και να αλλάξουμε προς το καλύτερο την ψυχολογία μας μέχρι τη διακοπή του πρωταθλήματος στις γιορτές των Χριστουγέννων».

You may also like

Retina Logo Mobile Aquafeed24

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

© AQF24 MEDIA