Το πιο καθοριστικό παιχνίδι του 5ου ομίλου διεξάγεται το Σάββατο στις 18:45 στο Παπαστράτειο, μεταξύ του Ολυμπιακού και της Ουραλότσκα. Ο Θρύλος επικράτησε στο πρώτο παιχνίδι με 10-7 κόντρα στην Πάντοβα και στη συνέχεια η Ρώσικη ομάδα επιβλήθηκε εύκολα με 21-5 της Μεσίνα. Ολυμπιακός και Ουραλότσκα, θα «μονομαχήσουν» λοιπόν στην πιο καθοριστική αναμέτρηση από την οποία θα κριθεί σε πολύ μεγάλο βαθμό η 1η θέση στον όμιλο.  Για τον συγκεκριμένο αγώνα που έχει χαρακτήρα τελικού, μίλησε στο osfp.gr η Φιλιώ Μανωλιουδάκη.

Η αρχηγός των «ερυθρόλευκων» απηύθυνε κάλεσμα στον κόσμο του Θρύλου για να δώσει δυναμικό παρών και να στηρίξει με τον τρόπο που ξέρει την προσπάθεια για κατάκτηση της πρώτης θέσης και πρόκρισης στην προημιτελική φάση.

Αναλυτικά η Φιλιώ Μανωλιουδάκη δήλωσε τα εξής: «Όπως έχω ξαναπεί πολλές φορές, μας βοηθάει πάρα πολύ ο κόσμος μας. Αυτό συνέβει και στο παιχνίδι με την Πάντοβα, στο κρίσιμο σημείο όταν έγινε το 7-7, που μας έδωσε το έξτρα κίνητρο που χρειαζόμασταν. Η παρουσία του και η υποστήριξή του μας ανεβάζει πάντα πάρα πολύ. Είναι πάρα πολύ σημαντικό να βγούμε πρώτες γιατί οι όμιλοι είναι πολύ δυνατοί και θα έχουμε καλύτερο δρόμο μπροστά μας. Για αυτό καλούμε τους φιλάθλους μας  να δώσουν το παρών το Σάββατο στις 18:45 στο Παπαστράτειο και να μας βοηθήσουν σε αυτή τη δύσκολη αποστολή που έχουμε. Η ομάδα χρειάζεται την υποστήριξή των οπαδών μας και τους περιμένουμε για να παναγυρίσουμε μαζί μια πολύ σημαντική για την πορεία μας στην Ευρώπη».