Προετοιμασία επιπέδου Euroleague! 

by Aquafeed 24

Το κενό διάστημα, χωρίς αγωνιστική υποχρέωση για την Α1 γυναικών, έδωσε την ευκαιρία στον Εθνικό Πειραιώς να πραγματοποιήσει σπουδαίας σημασίας κοινή προετοιμασία με τη ρωσική ομάδα, Χάντι Μανσίσκ.

Οι Ρωσίδες βρέθηκαν στην Αθήνα, προκειμένου να βρεθούν σε κατάσταση ετοιμότητας, για τον όμιλο τους στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση γυναικών, την Ευρωλίγκα.

Ο Κώστας Βαμβακάρης είχε τη δυνατότητα σε τέσσερις προπονήσεις να βγάλει χρήσιμα συμπεράσματα για την αγωνιστική κατάσταση των «κυανόλευκων», ενώ πλέον ο «Αυτοκράτορας» οργανώνει φιλικές αναμετρήσεις με άλλες ομάδες του ελληνικού πρωταθλήματος, ενόψει της επερχόμενης αναμέτρησης με τον Ολυμπιακό την Τετάρτη για την 3η αγωνιστική της Γ’ φάσης του πρωταθλήματος.

Δηλώσεις για την κοινή προετοιμασία με τη Χάντι Μανσίσκ έκανε ο τεχνικός του Εθνικού Πειραιώς, Κώστας Βαμβακάρης:

«Είχαμε την ευκαιρία να κάνουμε προπόνηση με τη Χάντι Μανσίσκ και να παίξουμε δυνατά φιλικά. Μας έκαναν πάρα πολύ καλό γιατί αναμετρηθήκαμε με ομάδα επιπέδου Ευρωλίγκας και τα κορίτσια ήρθαν αντιμέτωπες με παίκτριες πολύ υψηλού επιπέδου.

Μόνο καλό μας έκαναν αυτά τα παιχνίδια και ήταν πολύ δυνατά, καθώς όλες οι ρωσικές ομάδες στηρίζονται στο physical game με πολλά σκληρά μαρκαρίσματα.

Κοιτάμε τη συνέχεια της Α1 και ευελπιστούμε να διορθώσουμε κάποια σημεία, όσον αφορά την τακτική. Κατά τη διάρκεια της διακοπής του πρωταθλήματος που θα επέλθει μετά το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό θα επικεντρωθούμε και στη βελτίωση της φυσικής κατάστασης».

You may also like

Leave a Comment

Retina Logo Mobile Aquafeed24

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

© AQF24 MEDIA