Να τελειώσει τη δουλειά και να πετύχει με το «ερυθρόλευκο» σκουφάκι της Νεπτούνες ό,τι δεν κατάφερε την περασμένη σεζόν στο μαλτέζικο Summer League, θα επιχειρήσει ο θρύλος της παγκόσμιας υδατοσφαίρισης και αρχηγός της Προ Ρέκο, Αλεξάνταρ Ίβοβιτς.

Όπως σας έχουμε ήδη μεταφέρει ελέω της μετακίνησης του Γιάννη Κατρουζανάκη, το καλοκαίρι το «νησί των ιπποτών» γεμίζει με αστέρες της παγκόσμιας υδατοσφαίρισης. Ενδεικτικά, ο Αυστραλός άσος της Προ Ρέκο, Άαρον Γιάνγκερ και ο Μάρο Γιόκοβιτς της Γιουγκ πρόσθεσαν ένα ακόμα τρόπαιο στη συλλογή τους με την Σαν Γκίλαν υπό τον Ζέλικο Κόβασιτς. 

Το σκουφάκι της Νεπτούνες μαζί με τον Ίβοβιτς φόρεσε και ο Φιλίπ Φιλίποβιτς ενώ ο Αντρίγια Πρλαίνοβιτς συνεισέφερε τις υπηρεσίες του στην νυν ομάδα του Κατρουζανάκη. Ιβάν Ναγκάεβ και Αντρίγια Βλάχοβιτς έπαιξαν για την Βαλέτα ενώ ο Πιέτρο Φιλιόλι ήταν στο ρόστερ της Σιρένς. Πολλοί και διάφοροι σούπερ σταρ «φουσκώνουν» τους τραπεζικούς τους λογαριασμούς κάθε καλοκαίρι και ο Μαυροβούνιος «θρύλος» θα δώσει για μία ακόμα χρονιά το παρών.