Υψηλός ρυθμός παρά την… κίνηση!

by Aquafeed 24

Με εμφανή τη διαφορά ρυθμού στο παιχνίδι του ο Εθνικός Πειραιώς απέφυγε τις εκπλήξεις στη 10η αγωνιστική της Α1 ανδρών και επικράτησε 15-5 του ουραγού Ομίλου Φίλων Θαλάσσης.

Εξ αρχής η ομάδα του Φάνη Κουντουδιού πήρε το προβάδισμα, παίζοντας γρήγορα, ενώ στην επίθεση ήταν αρκετά αποτελεσματική με συνέπεια να φθάσει σε μια εύκολη επικράτηση και να πάει στους 15 βαθμούς, πάνω από τα Χανιά και στην ίδια θέση με τον ΠΑΟΚ.

Το παιχνίδι ξεκίνησε με καθυστέρηση, καθώς η ομάδα του Τέλη Κορίτσα έφθασε αργότερα στο «Πέτρος Καπαγέρωφ», καθώς οι δρόμοι της Αθήνας και του Πειραιά ήταν κυριολεκτικά.. πήχτρα!

Στα τελευταία λεπτά το παιχνίδι είχε ανοίξει πολύ και έτσι ο «Αυτοκράτορας» σημείωσε ορισμένα όμορφα γκολ με συνεργασίες, αλλά και ένα ατομικό γκολ του Παπαδόγκωνα που έκλεψε τη μπάλα στην άμυνα κολύμπησε μέχρι το αντίπαλο τέρμα και με διαδοχικές τρίπλες στον αμυντικό σκόραρε εξ επαφής.

Στο 1:12 πριν τη λήξη ο νεαρός Μαθιόπουλος, από την ακαδημία του Εθνικού Πειραιώς, σκόραρε σε κόντρα το παρθενικό του γκολ στην Α1 ανδρών και χειροκροτήθηκε θερμά από τους φιλάθλους, αλλά και τους συμπαίκτες του.

ΘΝΙΚΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ – ΟΦΘ NEOTEX 15-5

Οκτάλεπτα: 3-0, 3-2, 4-2, 5-1.

ΕΘΝΙΚΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ (Φάνης Κουντουδιός): Καραμπέτσος, Τζώρτζης, Θαλασσινός 2, Τεσάνοβιτς 1, Καλαϊτζής 1, Λιαπάκης 1, Παπαδόγκωνας 4, Καραβιώτης, Φώσκολος 3, Μπεριστιάνος 1, Μαθιόπουλος 1, Βαλιανάτος, Σπηλιώπουλος, Πρωτοψάλτης 1, Ξυλούρης.

ΟΦΘ NEOTEX (Τέλης Κορίτσας): Φαρσάρης, Δανιήλ 1, Προσινικλής Π., Αληχανίδης Αβ. 1, Γιώρτσιος, Φοροτζίδης Χρ., Παυλίδης, Μελάχ, Δημητριάδης, Πισσίας 1, Αντιβαλίδης 1, Μπιτσάκης, Φοροτζίδης Ραφ., Παπαμανωλιουδάκης 1.

Διαιτητές: Βόσικας, Ποσποτίκης

Αλυτάρχης: Λευτέρης Γιαννέλλης

You may also like

Retina Logo Mobile Aquafeed24

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

© AQF24 MEDIA