Συναρπαστικό παιχνίδι με νικητή τον Εθνικό!

by Aquafeed 24

Σε πλήρη εγρήγορση μας κράτησε η αναμέτρηση του Εθνικού Πειραιώς με τον ΑΝΟΓ, παρότι στο ξεκίνημα η ομάδα του Κώστα Βαμβακάρη έδειχνε να καθαρίζει εξ αρχής το παιχνίδι. Παρόλα αυτά, η Γλυφάδα του Σαλάχα αντέδρασε και στη συνέχεια είχαμε ντέρμπι με αρκετή ένταση και τελικό νικητή τον Εθνικό!

Εθνικός Πειραιώς – ΑΝΟΓ 14-11

Οι γηπεδούχοι μπήκαν καλύτερα στο ξεκίνημα με την Άλκηστη Μπενέκου να σκοράρει δύο πανομοιότυπα τέρματα με γύρισμα, ένα από ασίστ της Μπίσμπα και ένα από πάσα της Νιαρχάκου, ενώ στο τέρμα η Σωτηρέλη είχε σταματήσει δύο φορές τις αθλήτριες του ΑΝΟΓ.

Μάλιστα, η Μπενέκου ήταν ασταμάτηση καθώς σκόραρε και τρίτο διαδοχικό γκολ σε παίκτρια παραπάνω από αριστερά για το 3-0 στο 4:16. Παρόλα αυτά, από κερδισμένη ποινή της Φραγκιουδάκη η Μαμόγλου μείωσε σε 3-1 με δυνατό σκαστό σουτ στον παίκτη παραπάνω. Την απάντηση είχε η αρχηγός του Εθνικού Κέλλυ Μπίσμπα που σκόραρε από δεξιά σε παίκτρια παραπάνω που κέρδισε η Νιαρχάκου στην κόντρα.

Στο δεύτερο οκτάλεπτο η Μπάξτερ με πανέμορφη λόμπα νίκησε την Αρχοντάκη και έγραψε το 5-1 υπέρ της ομάδας του Κώστα Βαμβακάρη, ενώ στη συνέχεια η Πέττα κέρδισε παραπάνω και πάλι η αριστερόχειρας από την Αυστραλία σκόραρε για το 6-1.

Η Κολιτσοπούλου, ωστόσο, με ωραίο διαγώνιο σουτ από δεξιά μείωσε σε 6-2, για να απαντήσει άμεσα η Νιαρχάκου από την περιφέρεια για το 7-2, ενώ η ίδια με λόμπα έκανε το 8-2 παρά την προσπάθεια της Καρύτσα που είχε περάσει στο τέρμα. Τα γκολ συνεχίστηκαν με την Άννα Μαμόγλου να σημειώνει ωραίο γκολ από την περιφέρεια για το 8-3.

Στο 2:32 η Ελευθερία Τζελέπη σκόραρε και αυτή με τη σειρά της για το 9-3 υπέρ του Εθνικού σε παίκτη παραπάνω που κέρδισε η Νιαρχάκου. Η ομάδα του Ορέστη Σαλάχα δεν τα παρατούσε με την Φραγκιουδάκη να σκοράρει με ωραίο γυριστό για το 9-4, ενώ η Μαμόγλου μείωσε εκ νέου για το 9-5.

Στο 3ο οκτάλεπτο, η Σωτηρέλη σταμάτησε σε τετ α τετ τη Μαμόγλου και στη συνέχεια ο Εθνικός κέρδισε παραπάνω αλλά δεν αύξησε τη διαφορά, ενώ ύστερα η Καρύτσα έκανε δύο μεγάλες αποκρούσεις σε εξ επαφής σουτ των «κυανόλευκων».

Σε παίκτρια παραπάνω η Ακριτίδου μείωσε από το πρώτο δοκάρι για το 9-6 στο 4:20 της 3ης περιόδου και ο ΑΝΟΓ είχε κάνει ένα μικρό σερί. Αυτό σταμάτησε όταν η Σήλια Λογοθέτη με τρομερό σουτ έγραψε το 10-6 για τον Εθνικό και πανηγύρισε το τέρμα της έντονα.

Έπειτα η Κοντονή κέρδισε ποινή από τη Νιαρχάκου και η Καλαργυρού μείωσε σε 10-7 στα 50 δευτερόλεπτα, ενώ η Κοντονή με σουτ από μακριά έκανε το 10-8 αμέσως μετά. Στα 11 δευτερόλεπτα η Πέττα κέρδισε την ποινή και μετά από τάιμ άουτ η Τζελέπη σκόραρε στην εκπνοή για το 11-8.

Στο τελευταίο οκτάλεπτο ο Βαμβακάρης άλλαξε τερματοφύλακα, με τη Τζούρκα να περνάει στην εστία. Η Κοντογιάννη μείωσε κι άλλο σε 11-9 με ωραίο σουτ από την περιφέρεια στο ξεκίνημα και το παιχνίδι έγινε ντέρμπι.

Απάντηση έδωσε με ευθύβολο σουτ για το 12-9 η Χατζηκυριακάκη στη συνέχεια, όμως η Φραγκιουδάκη με γυριστό δοκάρι και δίχτυα μείωσε ξανά στο 12-10.

Έπειτα η Τζούρκα απέκρουσε σουτ της Ακριτίδου με παίκτρια παραπάνω, όμως σε δικό του παραπάνω ο Εθνικός δεν σκόραρε. Στο 2:39 η Κοντονή έχασε σημαντική ευκαιρία σε παίκτρια παραπάνω, με το σουτ της να καταλήγει άουτ.

Στο 1:03 η Νιαρχάκου κέρδισε πέναλτι και η Μπάξτερ το μετέτρεψε σε γκολ για το 13-10. Το 14-10 έγραψε η Πέττα από ασίστ της Λογοθέτη σε παραπάνω ενώ η Μαμόγλου έκανε το τελικό 14-11.

Οκτάλεπτα: 4-1, 5-4, 2-3, 3-3.

Εθνικός Πειραιώς (Βαμβακάρης Κώστας): Σωτηρέλη, Λούδη, Λιαπάκη, Τζελέπη, Αποστολίδου, Μπίσμπα, Χατζηκυριακάκη, Λογοθέτη, Πέττα, ΜακΚί, Μπάξτερ, Νιαρχάκου, Τζούρκα, Κατσιμπρή, Μπενέκου.

ΑΝΟΓ (Σαλάχας Ορέστης): Αρχοντάκη, Καλαργυρού, Κολιτσοπούλου, Λούδη, Μαμόγλου, Κόλλια, Αντωνιάδη, Γρηγοροπούλου, Ακριτίδου, Φραγκιουδάκη, Κοντονή, Κοντογιάννη, Καρύτσα, Γαλιατσάτου, Γκίλλα.

Διακύμανση:

1-0: Μπενέκου, 2-0: Μπενέκου, 3-0: Μπενέκου, 3-1: Μαμόγλου, 4-1: Μπίσμπα, 5-1: Μπάξτερ, 6-1: Μπάξτερ, 6-2: Κολιτσοπούλου, 7-2: Νιαρχάκου, 8-2: Νιαρχάκου, 8-3: Μαμόγλου, 9-3: Τζελέπη, 9-4: Φραγκιουδάκη, 9-5: Μαμόγλου,  9-6: Ακριτίδου, 10-6: Λογοθέτη, 10-7: Καλαργυρού, 10-8: Κοντονή, 11-8: Τζελέπη, 11-9: Κοντογιάννη, 12-9: Χατζηκυριακάκη, 12-10: Φραγκιουδάκη, 13-10: Μπάξτερ, 14-10: Πέττα, 14-11: Μαμόγλου.

You may also like

Retina Logo Mobile Aquafeed24

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

© AQF24 MEDIA