Ήρθε νωρίτερα ο Άι Βασίλης για τον Υδραϊκό!

by Aquafeed 24

Με μια σπουδαία επικράτηση επί του ΑΝΟ Γλυφάδας επέστρεψε στις νίκες ο Υδραϊκός, στο πλαίσιο της 10ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος υδατοσφαίρισης της Α1 Ανδρών, στο Εθνικό κολυμβητήριο του Πειραιά (που χρησιμοποίησαν ως έδρα οι Υδραίοι).

Η ομάδα του Δημήτρη Κραβαρίτη επικράτησε με 8-6 του ΑΝΟ Γλυφάδας και έπιασε τον σημερινό του αντίπαλο στην 4η θέση της βαθμολογίας με 17 βαθμούς, αυξάνοντας τις πιθανότητες για συμμετοχή στα πλέι οφ.

Ο αγώνας είχε όλα τα στοιχεία του ντέρμπι, με σφιχτές άμυνες και εναλλαγές στο σκορ και κρίθηκε στις λεπτομέρειες. Οι παίκτες του Υδραϊκού ήταν πιο ψύχραιμοι στο τέλος και βρήκαν τις λύσεις, κυρίως με τους Κοκκινάκη και Στελλάτο, φτάνοντας στη νίκη.

ΥΔΡΑΪΚΟΣ – ΑΝΟ ΓΛΥΦΑΔΑΣ 8-6

Οκτάλεπτα: 1-2, 2-1, 3-2, 2-1.

ΥΔΡΑΪΚΟΣ (Δημήτρης Κραβαρίτης): Φλέγκας, Καζάζης, Μιτελούδης, Κοκκινάκης 2, Πρέκας 2, Καλαργυρός, Μπλάνης 1, Χονδροκούκης 1, Αργυρόπουλος, Στελλάτος 2, Τσαχειλίδης, Ίρβινγκ, Μαντής, Ρουμάνης.

ΑΝΟ ΓΛΥΦΑΔΑΣ (Δημήτρης Μάζης): Γαβαλάς, Τρας 1, Περόπουλος, Κουτσιαλής 1, Μπραϊμης, Φωτόπουλος 2, Γιαννόπουλος, Αλβέρτης 1, Χατζηγούλας 1, Παπασηφάκης, Παπανικολάου, Παπούκας, Σαλτερής, Λεμπέσης, Χαλυβόπουλος Ιπ.

Διαιτητές: Μοίραλης, Πολυχρονόπουλος

You may also like

Retina Logo Mobile Aquafeed24

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

© AQF24 MEDIA