Απαλλάχθηκε ο Ιωνικός Νίκαιας!

by Aquafeed 24

Με απόφαση της Αθλητικής Δικαστή, όσον αφορά την ένσταση του ΓΣ Περιστερίου κατά του Ιωνικού Νίκαιας, αποφασίσθηκε η απαλλαγή του Ιωνικού και η απόρριψη της ένστασης του ΓΣΠ.

Το σωματείο του Ιωνικού προέβη στην εξής ανακοίνωση:

«Το Πρωτοβάθμιο Δικαιοδοτικό Οργανο της ΚΟΕ με την υπ αριθμ 66/2017 απέρριψε την ένταση του Γ.Σ.Περιστερίου κατά του Α.Ο.Ιωνικού για αντικανονική συμμετοχή αθλήτριας στο Πρωτάθλημα για την άνοδο στην Α2 κατηγορία. Η καταγγελία είναι απορριπτέα ως απαράδεκτη και αβάσιμη βάσει του κανονισμού διότι υποβλήθηκε εκπρόθεσμα και η αθλήτρια είχε κανονικά εκτίσει την ποινή που προβλέπει ο κανονισμός σε περίπτωση εξύβρισης εντός του αγωνιστικού χώρου.

Κατά την περίοδο διεξαγωγής των αγώνων της Β Εθνικής Κατηγορίας όπου οι δύο πρώτες ομάδες θα είχαν άνοδο στην Α2 αφού τελείωσε με επιτυχία η διοργάνωση και μετά από 48 ώρες ακολούθησε ένσταση του Γ.Σ.Περιστερίου κατά του Ιωνικού . Το Περιστέρι ήταν τρίτο στην κατηγορία και σε περίπτωση που δικαιωνόταν στον αθλητικό δικαστή θα ήταν αυτό που θα κέρδιζε την άνοδο. Παράγοντες και προπονητής ουδέποτε σκέφτηκαν να θέσουν σε κίνδυνο την επιβράβευση των αθλητριών που ήταν μόνο στην προσπάθειά τους και στον στόχο τους. Ευ αγωνίζεσθαι !!! αυτός είναι και ο στόχος».

You may also like

Leave a Comment

Retina Logo Mobile Aquafeed24

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

© AQF24 MEDIA