Σε αρκετά σύντομο χρονικό διάστημα το Aquafeed24 έχει πάρει τα ηνία της ενημέρωσης στον χώρο του Υγρού Στίβου, ενώ τώρα κάναμε το μεγαλύτερο βήμα ως ιστοσελίδα, δίνοντας το «παρών» στο πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα 25άρας πισίνας στην Κοπεγχάγη.

Το Aquafeed24 πάτησε έδαφος Δανίας τη Δευτέρα και ήδη έχει εισέλθει στην Royal Arena, με την πρώτη αίσθηση για το επίπεδο της διοργάνωσης να είναι εξαιρετική, καθώς οι εγκαταστάσεις είναι δημιουργημένες σε υψηλά στάνταρ, ενώ οι εθελοντές με την ευγένειά τους είναι εκείνοι που θα αφήσουν δεδομένα την καλύτερη αίσθηση σε όλους από τη συγκεκριμένη διοργάνωση.

Βαζαίος, Παπαστάμος, Γκολομέεβ και Χρήστου προετοιμάζονται για τις κούρσες τους, αρχής γενομένης από αύριο και τον Ανδρέα Βαζαίο που θα κάνει την ελληνική πρεμιέρα, ενώ και οι κολυμβητές της Κύπρου είναι εδώ πανέτοιμοι, όπως άφησαν να εννοηθεί στη συνομιλία τους μαζί μας!

Μείνετε συντονισμένοι για όλες τις εξελίξεις από το πανευρωπαϊκό και Feel Free to Follow us on social media! Το Instagram του Aquafeed24 θα μεταδώσει LIVE τις κούρσες των Ελλήνων κολυμβητών!

#LEN #European #championship #copenhagen