Ο Ολυμπιακός υποδέχθηκε τον Εθνικό για τα ημιτελικά του Πρωταθλήματος της Α1 Γυναικών και έφτασε στη νίκη με 13-5 κάνοντας το 1-0 στη σειρά και χρειάζεται πλέον μία ακόμα νίκη για να προκριθεί στους τελικούς. Οι αθλήτριες του Αλεξάνταρ Τσίριτς έπαιξαν καταπληκτική άμυνα, κάτι το οποίο φανερώνει και το τελικό σκορ και αυτό τις βοήθησε να ξεφύγουν και να πάρουν ασφαλές προβάδισμα το οποίο στην διάρκεια του παιχνιδιού διεύρυναν.

Μία από τις διακριθείσες του χθεσινού παιχνιδιού ήταν και η τερματοφύλακας του Ολυμπιακού η Ιωάννα Σταματοπούλου η οποία με τις επεμβάσεις συνέβαλε τα μέγιστα στο να μείνει χαμηλά στην επιθετική συγκομιδή ο Εθνικός. Η διεθνής τερματοφύλακας μίλησε το #Aquafeed24 για τη νίκη επί του Εθνικού και πως έφτασε ο Ολυμπιακός σε αυτό το αποτέλεσμα. 

Η Ιωάννα Σταματοπούλου στο #Aquafeed24:

«Η αλήθεια είναι ότι μπήκαμε λίγο μουδιασμένα στην αρχή, χρειαστήκαμε λίγο χρόνο μέχρι να βάλουμε γκολ και να βρούμε το ρυθμό μας. Ωστόσο από ένα σημείο και μετά βρήκαμε τα πατήματα μας και εν τέλει φτάσαμε στην νίκη σχετικά εύκολα.

Δεχθήκαμε πολύ λίγα γκολ και αυτό οφείλεται στη συνολική οργανωμένη δουλειά που κάνουμε στην άμυνα που ξέρουμε και δουλευόμαστε τόσο καιρό, αλλά και στη χημεία της ομάδας που την έχουμε αποδείξει με τα χρόνια και συνεχίζουμε να τη χτίζουμε. Όσον αφορά το επόμενο παιχνίδι πρέπει να παίξουμε το ίδιο σοβαρά και να ξεχάσουμε εντελώς το σημερινό. Κρατάμε όλα όσα κάναμε καλά σήμερα και συνεχίζουμε».

Facebook Comments