Ο ΠΑΟΚ χθες αγωνίστηκε απέναντι στον Εθνικό Πειραιά για το πρώτο μεταξύ τους παιχνίδι για τις θέσεις 5-8 και πήρε μία σπουδαία νίκη με 9-8, παίρνοντας παράλληλα και το προβάδισμα στη σειρά. Το επόμενο παιχνίδι θα διεξαχθεί στη Θεσσαλονίκη εκεί όπου ο ΠΑΟΚ μέχρι στιγμής είναι αήττητος στα παιχνίδια που έχει δώσει μετά τη λήξη της κανονικής περιόδου.

Το Aquafeed24 βρέθηκε στην αναμέτρηση και μίλησε με τους πρωταγωνιστές. Έτσι λοιπόν δεν θα μπορούσε να μην μιλήσει με ένα από τους κομβικούς παίκτες στην εξέλιξη της αναμέτρησης, το Δημήτρη Σγουρίδη ο οποίος με 3 γκολ συνολικά, εκ των οποίων το τελευταίο στο 1:30 πριν από τη λήξη ήταν και αυτό που έκρινε τον αγώνα. Ο φουνταριστός του ΠΑΟΚ μίλησε για τις δυσκολίες του παιχνιδιού, την βελτίωση της ομάδας του κατα τη διάρκεια της σεζόν, αλλά και για την έδρα και το «μέταλλο» της ομάδας του.

Ο Δημήτρης Σγουρίδης στο #Aquafeed24:

«Το παιχνίδι ήταν δύσκολο, το ξέραμε και πριν έρθουμε. Ο Εθνικός στην κανονική περίοδο μας κέρδισε δύο φορές, έχει μια πάρα πολύ καλή έδρα, που δύσκολα περνάς. Αλλά η ομάδα ήταν πάρα πολύ καλά προετοιμασμένη, καθώς είχαμε παίξει και έξι παιχνίδια, τρία με τον Πανιώνιο και τρία με το Περιστέρι, μεγάλης δυναμικότητας και πάρα πολύ σκληρά παιχνίδια. Ο αρχικός στόχος ήταν η τετράδα, να νικήσουμε δηλαδή το τρίτο παιχνίδι με τον Πανιώνιο.

Το ότι ήμασταν πάρα πολύ προετοιμασμένοι φάνηκε νομίζω στο νερό, στην φυσική κατάσταση και ο μόνος στόχος μας στο σημερινό παιχνίδι ήταν η νίκη, δεν πηγαίναμε για κάτι άλλο. Η ομάδα πιστεύω από το δεύτερο μισό της σεζόν και μετά βρήκε τον ρυθμό της, η χημεία βελτιώθηκε, όλοι οι αθλητές μάθαμε να συνεννοούμαστε, να γνωρίζουμε τα αδύναμα και τα δυνατά σημεία του καθενός, το που θέλει ο καθένας την πάσα, λεπτομέρειες που είναι πολύ σημαντικές σε ένα παιχνίδι.

Είναι πολύ σημαντικό ότι έχουμε μία πολύ δυνατή έδρα, στο Ποσειδώνιο δεν νίκησε ούτε ο Πανιώνιος, ούτε το Περιστέρι, και θα προσπαθήσουμε να κρατήσουμε την έδρα μας αλώβητη. Ο στόχος που κοιτάμε αυτή την στιγμή είναι η πέμπτη θέση και η Ευρώπη, αλλά κάθε ματς από εδώ και πέρα είναι τελικός και κοιτάμε το κάθε παιχνίδι βήμα βήμα ξεχωριστά».

Facebook Comments