Το τρίημερο 13-14-15 Μαϊου είναι γεμάτο από κολύμβηση αφού όλοι οι δρόμοι οδηγούν στο ΟΑΚΑ και στο ACROPOLIS SWIM OPEN 2022. Πάρα πολλοί σπουδαίοι αθλητές από όλο τον κόσμο βρέθηκαν στο κολυμβητήριο του Ολυμπιακού Σταδίου με πολλές καλές επιδόσεις, πολλές κούρσες και φυσικά το σημαντικότερο…πολλά χαμόγελα!

Το #Aquafeed24 εννοείται πως βρέθηκε το τριήμερο στο ΟΑΚΑ για να παρακολουθήσει από κοντά και να επικοινωνήσει με τους πρωταγωνιστές των σπουδαίων προσπαθειών, που μετέτρεψαν το τριήμερο σε γιορτή για τον υγρό στίβο.

Μιλήσαμε λοιπόν με τη Γεωργία Δαμασιώτη η οποία πήρε το χρυσό μετάλλιο στα 200μ πεταλούδα με χρόνο 2:13.26. Η αθλήτρια του ΑΟ Ωκεανός μας μίλησε για τις εντυπώσεις της για τη διοργάνωση, για τις επιδόσεις αλλά και που στοχεύει στη συνέχεια.

Η Γεωργία Δαμασιώτη στο #Aquafeed24:

«Από άποψη διοργάνωσης το ACROPOLIS πιστεύω είναι από τα καλύτερα που έχω βρεθεί με μεγάλη διαφορά από το δεύτερο, ήταν πραγματικά φοβερό. Η προσωπική μου επίδοση θεωρώ ότι ήταν καλή, πέτυχα κάποιους καλούς χρόνους και από θέμα προπόνησης είμαι σε ένα αρκετά καλό επίπεδο, χρειάζομαι να βελτιώσω μερικές λεπτομέρειες αλλά πιστεύω πως είμαι σε ένα καλό δρόμο. Όσον αφορά τη συνέχεια δεν έχω κάποιο συγκεκριμένο στόχο. Θέλω να πω δηλαδή πως στόχος μου είναι να βελτιωθώ, να πλησιάσω τα προσωπικά μου ρεκόρ κάτι το οποίο έκανα σε αυτό το μίτινγκ. Είμαι αρκετά κουρασμένη η αλήθεια είναι αλλά όλα πήγαν καλά και συνεχίζουμε».

Facebook Comments