Ιωάννα Σταματοπούλου: Ο ΑΛΙΜΟΣ κοντά στο «μπαμ» της δεκαετίας!

Να ταράξει τα λιμνάζοντα νερά της ελληνικής υδατοσφαίρισης με την Ιωάννα Σταματοπούλου επιδιώκει ο Άλιμος ΝΑΣ Betsson.

by Aquafeed 24

Τη μεγαλύτερη μεταγραφή των τελευταίων ετών στην ελληνική γυναικεία υδατοσφαίριση θέλει να πραγματοποιήσει ο ΑΛΙΜΟΣ ΝΑΣ Betsson, ο οποίος σύμφωνα με πληροφορίες του #AQF24 θέλει να αποσπάσει την υπογραφή της Ιωάννας Σταματοπούλου! 

Μια από τις ελίτ τερματοφύλακες στον κόσμο, στην καλύτερη ηλικία (26 ετών), με ιδιαίτερα μεγάλη εμπειρία στο υψηλότερο επίπεδο και συλλέκτρια τίτλων με τον Ολυμπιακό. Αυτή είναι το συνοπτικό αφήγημα του επαγγελματικού βίου της Ιωάννας Σταματοπούλου, η οποία αποτελεί βασική τερματοφύλακας της Εθνικής ομάδας γυναικών και το επόμενο διάστημα θα μπει στην προετοιμασία με τα υπόλοιπα κορίτσια για τους Ολυμπιακούς Αγώνες που θα διεξαχθούν στο Παρίσι.

Ο ΑΛΙΜΟΣ ΝΑΣ κάνει ό,τι μπορεί να για να σκάσει τη «βόμβα», η οποία θα αλλάξει τα δεδομένα στο ελληνικό και ευρωπαϊκό πόλο, καθώς η μετακίνηση της Σταματοπούλου – εάν τελεσφορήσει – θα δημιουργήσει νέα δεδομένα στο πρωτάθλημα. Πρόκειται για ένα μεγάλο όνομα, βασικό στέλεχος του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος και του Ολυμπιακού, που πιθανόν να αλλάξει αθλητική στέγη και αυτόματα να αλλάξει τις ισορροπίες και την κατανομή ισχύος.

Για τον ΆΛΙΜΟ ΝΑΣ – αν και εφόσον ολοκληρωθεί – θα αποτελέσει την κορυφαία μεταγραφή της ιστορίας του, βάσει των δεδομένων αυτής, όπως προαναφέρθηκαν και παράλληλα μια προσθήκη πολύ υψηλού επιπέδου που θα δυναμώσει την ομάδα του Πάνου Βέργου σε Ελλάδα και Ευρώπη, καθιστώντας τη ικανή για το κάτι παραπάνω. Από την άλλη, ο πρωταθλητής και φιναλίστ του Champions League, Ολυμπιακός, θα πρέπει να αντικαταστήσει τη Σταματοπούλου κάτω από τα δοκάρια, για να συνεχίσει να έχει «ασφάλεια» στο τέρμα του.

Μόλις δύο ημέρες πριν, η Ιωάννα Σταματοπούλου κατέκτησε ακόμη ένα πρωτάθλημα με τις «ερυθρόλευκες» το 11ο σερί και 15ο συνολικά και οι εξελίξεις τρέχουν, καθώς είναι δεδομένο ότι όλες οι μεταγραφικές περιπτώσεις θα έχουν… τελειώσει πριν ενσωματωθούν οι διεθνείς στην προετοιμασία της Εθνικής ομάδας την επόμενη εβδομάδα. Μένει να δούμε, εάν θα υπάρξει «deal», καθώς όπως είναι λογικό η Σταματοπούλου είναι η κορυφαία Ελληνίδα πορτιέρε, μια εκ των κορυφαίων στον κόσμο και σίγουρα το τηλέφωνό της θα έχει χτυπήσει από πολλές ομάδες.

You may also like

Retina Logo Mobile Aquafeed24

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

© AQF24 MEDIA