Οι… τελευταίοι των Μοϊκανών!

by Aquafeed 24

Λίγες ημέρες μεσολάβησαν από δύο αποφάσεις ορόσημο για την ελληνική υδατοσφαίριση, καθώς πριν από μικρό διάστημα ο Γιώργος Κανδιόγλου ανακοίνωσε ότι αποσύρεται από την ενεργό δράση ως αρχηγός του ΝΟ Χίου, ενώ το βράδυ της Τρίτης ο Νικήτας Κόχειλας ανακοίνωσε με δάκρυα στα μάτια την απόφαση του να κρεμάσει το σκουφάκι του.

Ο Κανδιόγλου έχει γεννηθεί το 1984, ενώ ο Νικήτας Κόχειλας το 1983, όμως δεν είναι οι τελευταίοι που θα κλείσουν την πόρτα στις συγκεκριμένες φουρνιές, όσον αφορά την ανταγωνιστική τους παρουσία μες το νερό, καθώς σε επίπεδο Α1 ανδρών υπάρχουν ακόμη αθλητές που συνεχίζουν να ενώνουν τις γενιές και δη τη σημερινή, με μια διαφορετική εποχή, ίσως πιο ρομαντική, που έβαλε και εκείνη ένα σημαντικό λίθο στο οικοδόμημα της ελληνικής υδατοσφαίρισης.

Παλαιότερος όλων ο αειθαλής, Κώστας Κοκκινάκης, με τον έμπειρο αμυντικό να έχει γεννηθεί το 1975, ενώ ακολουθεί ο υπέροχος Φίλιππος Καραμπέτσος, γεννημένος το 1977 και φυσικά ο αιώνιος έφηβος, Νίκος Στελλάτος (1979) με τον επίσης ακούραστο Φώτη Μπλάνη, γεννημένο το 1980.

Τη σκυτάλη των… εν ενεργεία παλιοσειρών παίρνουν ο Νίκος Τούμπουρος του Ηλυσιακού, γεννημένος το 1981 και ακολουθεί ο Γιώργος Παπαδόπουλος του ΑΟΠ Φαλήρου, γεννημένος το 1982, ενώ αμέσως μετά έρχεται ο Γιάννης Γαβαλάς και ο Μάριος Χατζηκυριακάκης που έχουν γεννηθεί το 1983 και 1984 αντίστοιχα και έχουν ακόμη δέκα χρόνια εύκολα στην Α1, όπως και ο Αντώνης Τασσόπουλος του Ηλυσιακού. Οι… βενιαμίν των παλιοσειρών, είναι ο Διονύσης Καρούντζος, αρχηγός του ΓΣ Περιστερίου, γεννημένος το 1985 και ο Θοδωρής Τρελλόπουλος του Ηλυσιακού και έρχονται αρκετοί παίκτες γεννημένοι το 1986 και1987 που έχουν όμως χρόνια μπροστά τους για… αφιερώματα!

Φυσικά, υπάρχουν κι άλλοι σπουδαίοι αθλητές, με τεράστια καριέρα που αγωνίζονται σε χαμηλότερες κατηγορίες, ωστόσο δώσαμε βάση σε όσους αγωνίστηκαν φέτος στην Α1 ανδρών.

 

You may also like

Retina Logo Mobile Aquafeed24

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

© AQF24 MEDIA