ΝΟ Χανίων: «Όλα τα μπράβο του κόσμου σε Άννα και Απόστολο»!

by Aquafeed 24

Σε πελάγη ευτυχίας τα Χανιά και η Κρήτη, καθώς η Άννα Ντουντουνάκη και ο Απόστολος Παπαστάμος κατάφεραν υπέροχα πράγματα στο Πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα 25άρας πισίνας στο Οτοπένι.

Ο Ναυτικός Όμιλος Χανίων δεν έκρυψε τον ενθουσιασμό του για τις επιτυχίες των δύο Ελλήνων αθλητών, που γαλουχήθηκαν στην πισίνα των Χανίων, εκφράζοντας παράλληλα προβληματισμό για το γεγονός ότι δεν δίνεται η ευκαιρία στον ΝΟΧ, λόγω των γνωστών προβλημάτων στις εγκαταστάσεις της πόλης, να παράγει περισσότερους αθλητές του επιπέδου της Άννας και του Απόστολου.

Η ανακοίνωση του ΝΟ Χανίων:

Αννα, Απόστολε… είσαστε υπέροχοι!
Οταν τρία στα πέντε μετάλλια της χώρας μας σε ένα ευρωπαϊκό πρωτάθλημα κολύμβησης 25άρας πισίνας είναι “χανιώτικα”…
Οταν αθλητές όπως η Αννα Ντουντουνάκη και ο Απόστολος Παπαστάμος γαλουχούνται στα Χανιά…
Οταν κάτω από αυτές τις γνωστές συνθήκες που βρίσκεται τα τελευταία περίπου 20 χρόνια το κολυμβητήριο Χανίων, παράγονται “τέτοιοι” αθλητές…
Οταν τα πολλά λόγια είναι απλά φτώχεια…
Κρίμα που δε δίνεται η ευκαιρία στον Ναυτικό Ομιλο ν’ αναδεικνύει κι άλλους, τόσο προικισμένους αθλητές. Γιατί το μόνο σίγουρο είναι ότι θα μπορούσαν να είναι κι άλλοι σαν την Αννα και τον Απόστολο.
Μέχρι τότε, Αννα, Απόστολε…
Ολα τα μπράβο του κόσμου γι’ αυτά που πετύχατε στη Ρουμανία. Είσαστε υπέροχοι! Μπράβο και μόνο μπράβο και στους δύο! Θερμά συγχαρητήρια για τις μεγάλες σας επιτυχίες! Τις χαιρόμαστε σα να είναι δικές μας! Μπράβο σας! Μόνο περηφάνεια!

You may also like

Retina Logo Mobile Aquafeed24

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

© AQF24 MEDIA