Η Έλενα Αντωνιάδη κλείνει την αθλητική της πορεία με πολλή αγάπη και ένα μεγάλο «ευχαριστώ»…

by Δέσποινα Μπαλαχτάρη

Δεν είναι πλέον κλισέ να κάνουμε λόγo για «ανάμεικτα συναισθήματα» ακόμα και εμείς οι ίδιοι – όταν βλέπουμε τόσα πολλά παιδιά να αγωνίζονται, να μοχθούν καθημερινά και να ολοκληρώνουν μια μεγάλη χρονιά, η ακόμη και μια σπουδαία πορεία… Με περίσσεια παρατηρητικότητα και ενσυναίσθηση είδαμε το περασμένο Σάββατο πρόσωπα χαρούμενα, ανακουφισμένα, πρόσωπα απογοητευμένα ή και συγκινημένα – το τέλος μιας αγωνιστικής σεζόν κρύβει πάντα κύματα συναισθημάτων είτε αυτά εκφράζονται με λόγια, είτε όχι.

Ο ΑΝΟ Γλυφάδας ολοκλήρωσε το Πρωτάθλημα της Α1 Γυναικών στην 4η θέση, καταθέτοντας ψυχή και στους τρεις πολύ έντονους αγώνες με τον Εθνικό Πειραιά στα πλαίσια της σειράς των «μικρών τελικών» για το Χάλκινο. Όλες οι μεγάλες ομάδες της ελληνικής υδατοσφαίρισης δομούνται διαφορετικά και αναπτύσσουν μοναδική χημεία, με το κάθε σύνολο να έχει τον δικό του – ξεχωριστό συνδετικό κρίκο. Η Έλενα Αντωνιάδη άφησε το δικό της στίγμα στον σύλλογο του ΑΝΟΓ, έβαλε το δικό της λιθαράκι στην ιδιαίτερα επιτυχημένη χρονιά του 2022 (όπου πανηγύρισε την 2η θέση σε Πρωτάθλημα και Κύπελλο), συνέβαλλε με τον δικό της τρόπο στην ξεχωριστή πορεία της Γλυφάδας στο φετινό Champions League – πάλεψε για κάθε ματς στην Βουδαπέστη, στα προκριματικά, στα προημιτελικά με το ιταλικό θηρίο της Οριζόντε και θέλησε πρωτίστως να αποχαιρετήσει τις συναθλήτριες της, τις φίλες της, την οικογένεια του ΑΝΟΓ και μετά, το ίδιο το σπορ.

Ανήμερα της μεγάλης ονομαστικής εορτής της 21ης Μαΐου, η Έλενα Αντωνιάδη είπε το δικό της μεγάλο «ευχαριστώ» μέσω του Aquafeed24, με την λέξη «αγάπη» να κρύβεται πίσω από κάθε φράση της και απέδειξε πως υπάρχουν ακόμη παιδιά, αθλητές και αθλήτριες που «πονούν» την ομάδα χωρίς να είναι συνεχώς στο προσκήνιο – προσφέροντας με τον δικό τους μοναδικό και αξιοσέβαστο τρόπο, συστατικά απαραίτητα για την επιτυχία του συνόλου. Που βρίσκονται κοντά στο σύνολο και γίνονται ένα με αυτό, πρώτα ως άνθρωποι και μετά ως αθλητές.

«Το παιχνίδι του Σαββάτου για μένα ήταν αρκετά διαφορετικό από όλα τα προηγούμενα που έχω παίξει. Ήξερα εξαρχής ότι ήταν ο τελευταίος επίσημος αγώνας που παίζω κι αυτό από μόνο του περιείχε πολύ έντονα συναισθήματα.

Να δώσω πρώτα από όλα τα συγχαρητήρια μου στον εθνικό για την τρίτη θέση. Ήταν μια σειρά πολύ δυνατών παιχνιδιών. Σίγουρα δεν πήραμε το αποτέλεσμα που θέλαμε για να τελειώσει αυτή η χρονιά αλλά όταν φεύγει αυτή η πρώτη στεναχώρια και απογοήτευση της ήττας, καταλαβαίνεις ότι αυτό που πραγματικά μετράει είναι οι στιγμές. Ούτε τα μετάλλια, ούτε η δόξα, ούτε τίποτα. Αυτό που μένει είναι οι φίλοι, η παρέα και η οικογένεια που έχεις φτιάξει όλα αυτά τα χρόνια. Και εγώ ήμουν πραγματικά τυχερή που γνώρισα τόσο όμορφους ανθρώπους μέσα σε αυτό το χώρο που δεν θα άλλαζα με τίποτα. Κλείνω αυτό τον κύκλο με μια ομάδα που πραγματικά αγαπώ πολύ και μου χάρισε απίστευτες στιγμές. Είμαι ευγνώμων που είμαι κομμάτι αυτής της οικογένειας.
Ένα μεγάλο ευχαριστώ στους προπονητές μας και όλους τους ανθρώπους που στηρίζαν τη δουλειά μας τόσα χρόνια».

You may also like

Retina Logo Mobile Aquafeed24

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

© AQF24 MEDIA