Η Deloitte, νέος Χορηγός της Κολυμβητικής Ομοσπονδίας Ελλάδας

by ΓΙΩΡΓΟΣ ΦΡΑΓΚΑΚΗΣ

Η Deloitte είναι πλέον ο νέος Χορηγός της Κολυμβητικής Ομοσπονδίας Ελλάδας, σύμφωνα με την υπογραφή σχετικής σύμβασης χορηγίας που πραγματοποιήθηκε στα γραφεία της Κ.Ο.Ε. την Τετάρτη 16 Νοεμβρίου.

Υποστήριξη των Εθνικών Ομάδων Κολύμβησης ενόψει των Ολυμπιακών Αγώνων του 2024:

Στο πλαίσιο της σύμβασης χορηγίας, που υπεγράφη στα γραφεία της Ομοσπονδίας, η Deloitte θα είναι πλέον υποστηρικτής των Εθνικών Ομάδων Ηλικιακών Κατηγοριών 12-18 ετών όλων των αθλημάτων της Κ.Ο.Ε., ενόψει της προετοιμασίας τους για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2024 στο Παρίσι. Πιο συγκεκριμένα, η Deloitte αναλαμβάνει να υποστηρίξει τις μεγάλες οικονομικές υποχρεώσεις της Ομοσπονδίας για την προετοιμασία και συμμετοχή όλων των αθλημάτων Υγρού Στίβου στους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2024.

Μέσω της χορηγίας, η Deloitte θα υποστηρίξει τις Εθνικές Ομάδες Παίδων/Κορασίδων – Εφήβων/Νεανίδων Κολύμβησης, της Καλλιτεχνικής Κολύμβησης, των Καταδύσεων, της Μαραθώνιας Κολύμβησης, της Τεχνικής Κολύμβησης και Υδατοσφαίρισης Αγοριών – Κοριτσιών.

 Προώθηση του σκοπού της K.Ο.Ε. και προσπάθειες για την αντιμετώπιση των παγκόσμιων προκλήσεων:

Ως ηγέτιδα σε οργανωτικές πρωτοβουλίες για ουσιαστικούς σκοπούς, η Deloitte, πέραν της χορηγίας, πρόκειται να προσφέρει την τεχνογνωσία της για να υποστηρίξει και να συμβουλεύσει τη K.Ο.Ε. στην εξέλιξη των στρατηγικών που θα τη βοηθήσουν να επιτύχει το όραμα της διαμόρφωσης ενός καλύτερου κόσμου μέσα από τον αθλητισμό, μέσα από την εκπόνηση Επιχειρηματικού Οικονομικού Σχεδίου 2022 – 2024.

Ο κ. Δημήτρης Κουτσόπουλος, CEO, Deloitte Ελλάδος δήλωσε σχετικά: «Η Deloitte διαχρονικά στηρίζει τον αθλητισμό. Στο πλαίσιο της δέσμευσής μας να δημιουργούμε θετικό αποτύπωμα στην κοινωνία και να παράγουμε υπεραξία, μας δίνει μεγάλη χαρά και ικανοποίηση το να μπορούμε να υποστηρίξουμε τις προσπάθειες των αθλητριών και των αθλητών της Κολυμβητικής Ομοσπονδίας Ελλάδος για διάκριση στους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2024. Θα είμαστε δίπλα τους στο δρόμο μέχρι το Παρίσι, με την ισχυρή πεποίθηση ότι θα μας κάνουν όλους υπερήφανους, πρωτίστως με το ήθος τους και την αγωνιστικότητά τους. Αυτά τα παιδιά αποτελούν παράδειγμα για τη νεολαία μας και όλοι μας στην Deloitte θέλουμε να τους προσφέρουμε τα εφόδια να πετύχουν την αποστολή τους».

Ο κ. Κυριάκος Γιαννόπουλος, Πρόεδρος της Κ.Ο.Ε. δήλωσε σχετικά: «Εκ μέρους της Κολυμβητικής Ομοσπονδίας Ελλάδας καλωσορίζω την Deloitte στην οικογένεια του Υγρού Στίβου, ως «Χορηγό Εθνικών Ομάδων Ηλικιακών Κατηγοριών» στη χορηγική κατηγορία «Συμβουλευτικές και Χρηματοοικονομικές Υπηρεσίες». Η Deloitte είναι η μεγαλύτερη εταιρεία παροχής συμβουλευτικών υπηρεσιών παγκοσμίως με δραστηριότητα στην ελληνική αγορά για πάνω από 47 χρόνια, συμβάλλοντας έμπρακτα στη βελτίωση και την καλύτερη οργάνωση των ελληνικών επιχειρήσεων. Η εξαιρετικά σημαντική αυτή συμβολή θα στηρίξει τις προσπάθειες των αθλητών και αθλητριών μας, που μοχθούν καθημερινά στα κολυμβητήρια όλης της Ελλάδας, για να πετύχουν διακρίσεις σε Ευρωπαϊκά και Παγκόσμια Πρωταθλήματα. Με τη σημερινή επίσημη έναρξη της συνεργασίας μας, η Κολυμβητική Ομοσπονδία Ελλάδας συνεχίζει, όπως δεσμεύθηκε, την άντληση πόρων μέσα από το χορηγικό της πρόγραμμα προς όφελος της μεγάλης οικογένειας του Υγρού Στίβου».

Εκ μέρους της Κ.Ο.Ε. παρέστησαν ο πρόεδρος κος Κυριάκος Γιαννόπουλος και ο Γενικός Γραμματέας, Στέφανος Αυγουλέας και εκ μέρους της Deloitte o κ. Γιάννης Αποστολάκος, Principal, Financial Advisory.

 Σχετικά με την Deloitte

Η Deloitte Ελλάδος, μέλος του παγκόσμιου δικτύου της Deloitte Touche Tohmatsu, δραστηριοποιείται στην Ελλάδα από το 1975. Με γραφεία σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Ηράκλειο και Πάτρα, απασχολούμε περισσότερους από 2,400 επαγγελματίες, διαθέτοντας σημαντική εμπειρία και γνώση σε ελεγκτικές, συμβουλευτικές, χρηματοοικονομικές, φορολογικές και νομικές υπηρεσίες και σε υπηρεσίες διαχείρισης κινδύνου.

You may also like

Retina Logo Mobile Aquafeed24

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

© AQF24 MEDIA