Λένα Μιχαΐλοβιτς: «Συναρπαστική αναμέτρηση για τον ΑΛΙΜΟ ΝΑΣ Betsson αυτή με τον Ολυμπιακό»!

by Δέσποινα Μπαλαχτάρη

Η εξαιρετική και σταθερά ανοδική πορεία του ΑΛΙΜΟΥ ΝΑΣ Betsson επιβεβαιώνεται από το απόλυτο 7/7 στις νίκες για την ομάδα του Βαγγέλη Πάτερου, η οποία παράλληλα έχει διατηρήσει αήττητη την έδρα της απέναντι σε κάθε αντίπαλο έως τώρα στο πρωτάθλημα.

Στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής της Α1 γυναικών, ο ΑΛΙΜΟΣ ΝΑΣ Betsson φιλοξενεί στο Δημοτικό Κολυμβητήριο Αλίμου το Σάββατο 03/12 στις 19:00 τον back2back πρωταθλητή Ευρώπης Ολυμπιακό, με τις δύο ομάδες να ισοβαθμούν μέχρι στιγμής στους 21 βαθμούς και την 1η θέση.

Αναμφίβολα, η εν λόγω αναμέτρηση έχει μεγάλο δείκτη δυσκολίας για το σύνολο του Βαγγέλη Πάτερου, το οποίο έως τώρα έχει συγκεντρώσει τα βλέμματα με τις εμφανίσεις του και η ψυχολογία της ομάδας, βρίσκεται στα ύψη ενόψει των επερχόμενων δύσκολων αγώνων.

Καθοριστικό ρόλο στην νικηφόρα πορεία της ομάδας μέχρι στιγμής έχει παίξει μεταξύ άλλων και η Αυστραλή διεθνής περιφερειακός, Λένα Μιχαΐλοβιτς, η οποία έχει δώσει κομβικές λύσεις σε πολλά κρίσιμα σημεία για τον ΑΛΙΜΟ ΝΑΣ Betsson και αποτελεί ένα εκ των βασικότερων «πολυεργαλείων» για το σύνολο του Βαγγέλη Πάτερου. Μιλώντας στο alimoswaterpolo.com η νεοαποκτηθείσα παίκτρια του ΑΛΙΜΟΥ ΝΑΣ, αναφέρθηκε στην ενθαρρυντική εικόνα της ομάδας μέχρι στιγμής, καθώς και στην πολυαναμενόμενη μάχη απέναντι στον Ολυμπιακό, τονίζοντας ότι θα είναι ένα απαιτητικό και παράλληλα συναρπαστικό ματς.

«Το 7/7 είναι προφανώς πολύ ενθαρρυντικό! Νομίζω ότι το πιο σημαντικό κομμάτι είναι ότι παίζουμε καλά ως σύνολο και βελτιωνόμαστε εμφανώς σε κάθε παιχνίδι. Είμαι πολύ χαρούμενη με τον τρόπο που προχωράμε, αλλά έχουμε ακόμα πολλά περιθώρια βελτίωσης και πράγματα για να συνεχίσουμε να δουλεύουμε!

Ο Ολυμπιακός είναι μια από τις καλύτερες ομάδες στο άθλημα και Πρωταθλητής Ευρώπης. Νομίζω ότι αυτή είναι μια πολύ σημαντική και συναρπαστική ευκαιρία για εμάς. Αναμένουμε ένα δύσκολο και απαιτητικό παιχνίδι, σωματικά και πνευματικά».

You may also like

Retina Logo Mobile Aquafeed24

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

© AQF24 MEDIA