Την ώρα που μια ολόκληρη χώρα ήταν σε αναμονή για το ψήσιμο του οβελία, η Εθνική ομάδα γυναικών δεν χάρηκε την Κυριακή του Πάσχα, καθώς τα μέλη της ταξίδεψαν από νωρίς με προορισμό τη Ρωσία, για μια αναμέτρηση χωρίς κανένα ουσιαστικό ενδιαφέρον.

Αυτή είναι η ζωή του πρωταθλητή, όμως, καθώς την ώρα που τα κορίτσια θα εκπροσωπούν την Ελλάδα σε μια μεγάλη διοργάνωση, όλοι εμείς θα περπατάμε πιο αργά και από το “Παναγιά της Τήνου”, που είναι τρία χρόνια παρκαρισμένο στο Σκαραμαγκά, λόγω υπερκατανάλωσης φαγητού.

Στην αποστολή μετέχουν οι εξής διεθνείς: Έλενα Κούβδου, Χρυσή Διαμαντοπούλου (τερματοφύλακες), Χριστίνα Τσουκαλά, Ιωάννα Χυδηριώτη, Βασιλική Διαμαντοπούλου, Μαργαρίτα Πλευρίτου, Άλκηστη Αβραμίδου, Αλεξάνδρα Ασημάκη, Νικολέτα Ελευθεριάδου, Ελισάβετ Πρωτοπαπά, Βασιλική Πλευρίτου, Μαρία Πάτρα, Ελένη Ξενάκη.

Μαζί τους ο ομοσπονδιακός τεχνικός Γιώργος Μορφέσης, η συνεργάτιδα Αγγελική Γερόλυμου και η φυσικοθεραπεύτρια Έφη Βούλγαρη.

Το παιχνίδι με τη Ρωσία θα γίνει την Τρίτη (18.30 τοπική) στην πισίνα «Zvezdnyi», με διαιτητές τους Φάμπιο Μπραζιλιάνο (Ιταλία) και Πασκάλ Μπουκέ (Γαλλία), με παρατηρητή τον Εβγκένι Σαρόνοφ (Ρωσία).

Η Βαθμολογία του Α’ Ομίλου:

  1. Ολλανδία 4 36-38     7

……………………………………………………

  1. ΕΛΛΑΔΑ 3 21-21     4

-. Ρωσία     3 32-30     4

Στο Super Final της διοργάνωσης που διεξάγεται στη Σαγκάη (6-111 Ιουνίου), προκρίνεται η 1η ομάδα.