Γούνας: «Ήταν θαύμα, το αξίζαμε»!

by Aquafeed 24

Πολύ χαρούμενος για το ιστορικό LEN Champions League, που κατέκτησε η ομάδα πόλο Ανδρών του Ολυμπιακού, εμφανίστηκε ο Αλέξανδρος Γούνας σε δηλώσεις του σε ιταλική ιστοσελίδα.

«Αυτή η νίκη ήταν ομαδική, όπως αποδείχθηκε σε όλο το Final-8. Προσπαθούσαμε επί σειρά ετών να φτάσουμε εδώ, νομίζω πως είναι θαύμα το ότι το καταφέραμε. Παίξαμε με καρδιά και πιστεύω, πως αυτό ήταν πολύ σημαντικό. Είμαι πολύ χαρούμενος», τόνισε αρχικά, στο waterpoloitaly.com

«Η Προ Ρέκο είναι μια πολύ ισχυρή ομάδα, πλήρης σε κάθε θέση. Δεν ήταν εύκολο να την κερδίσουμε. Πιστεύω όμως, ότι τα όνειρα κάποιες φορές γίνονται πραγματικότητα. Όπως ακριβώς έκαναν οι πρώην συμπαίκτες μου στη Βουδαπέστη μερικά χρόνια πριν, όταν νίκησαν τη Χόνβεντ», πρόσθεσε.

Για το που κρίθηκε το παιχνίδι, είπε: «Πιστεύω στην άμυνα. Ήμασταν τέλειοι. Παίξαμε πολύ σφιχτά! Το πιστέψαμε από την πρώτη στιγμή. Όμως, αν δεν αμυνόμασταν τόσο καλά, δεν πρόκειται να το είχαμε καταφέρει. Είχαμε μια ευκαιρία και την αρπάξαμε».

Τέλος, για το αν θα επέστρεφε στην Ιταλία, ξεκαθάρισε: «Όχι, είμαι χαρούμενος στην πατρίδα μου. Έχω την οικογένεια και τους φίλους μου».

You may also like

Leave a Comment

Retina Logo Mobile Aquafeed24

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

© AQF24 MEDIA