Με ένα σπουδαίο φιλικό απέναντι στην Εθνική ομάδα της Κίνας που βρίσκεται για προετοιμασία στη χώρα μας ολοκλήρωσε τη δική της η ομάδα πόλο της ΑΕ Χαϊδαρίου ενόψει των πλέι οφ της Α2. Η ομάδα του Θοδωρή Ανδρεάκου θα προσπαθήσει να πλασαριστεί σε μία από τις δύο πρώτες θέσεις της Β’ Φάσης του πρωταθλήματος που θα διεξαχθεί στο Δημοτικό Κολυμβητήριο της πόλης μας από 16-17 Ιουνίου 2018.

Αντίπαλοι για την ΑΕΧ θα είναι ο ΝΟ Πατρών, που τρέχει το καλύτερο σερί στην κατηγορία με 13 σερί νίκες, η ομάδα της Νίκης Βόλου που είναι ιδιαίτερα επικίνδυνη και πολύ καλά γυμνασμένη, καθώς και ο πάντα υπολογίσιμος Ηλυσιακός.

Η ομάδα που θα τερματίσει στην πρώτη θέση του ομίλου της Β’ Φάσης, θα προκριθεί στην τελική φάση και θα δώσει σειρά αγώνων στις δύο νίκες με την δεύτερη ομάδα του άλλου ομίλου (ΓΣ Περιστερίου, Άρης Θεσσαλονίκης, Νηρέας Γέρακα, Όμιλος Φίλων Θαλάσσης συμμετέχουν εκεί) έχοντας πλεονέκτημα έδρας. Αντίστοιχα η ομάδα που θα βρεθεί στη δεύτερη θέση του δικού μας ομίλου, θα παίξει σειρά αγώνων στις δύο νίκες με μειονέκτημα έδρας για την άνοδο στην Α1.

Οι ομάδες μεταφέρουν βαθμούς από την Α’ Φάση του πρωταθλήματος. Έτσι, ο ΝΟ Πατρών που βρέθηκε στην πρώτη θέση του Β’ Ομίλου ξεκινάει με 3 βαθμούς, η ΑΕ Χαϊδαρίου με 2, η Νίκη Βόλου με 1 και ο Ηλυσιακός χωρίς βαθμό.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της Β’ Φάσης:

Α’ Όμιλος (Δημοτικό Κολυμβητήριο Χαϊδαρίου)

Σάββατο 16/6

20:00 ΝΟ Πατρών – Νίκη Βόλου

21:00 ΑΕ Χαϊδαρίου – Ηλυσιακός

Κυριακή 17/6

2η Αγωνιστική

12:00 ΝΟ Πατρών – Ηλυσιακός

13:00 ΑΕ Χαϊδαρίου – Νίκη Βόλου

3η Αγωνιστική

19:30 ΑΕ Χαϊδαρίου – ΝΟ Πατρών

20:30 Νίκη Βόλου – Ηλυσιακός

Βαθμολογία*

  1. ΝΟ Πατρών 3
  2. ΑΕ Χαϊδαρίου 2
  3. Νίκη Βόλου 1
  4. Ηλυσιακός 0

*Οι ομάδες μεταφέρουν βαθμούς από την Α’ Φάση. Οι δύο πρώτες ομάδες προκρίνονται στην τελική φάση.

ΠΗΓΗ: aexaidariou.gr 

Facebook Comments