Γιώργος Ιντζές στο #AQF24: “Δεν αλλάζουν οι στόχοι”

Μπορεί στο... σακούλι να έχουν μαζευτεί πέντε νίκες σε έξι αγώνες για τον Νηρέα Γέρακα, παρόλα αυτά οι στόχοι δεν επαναπροσδιορίζονται σύμφωνα με το Γιώργο Ιντζέ και τα όσα δήλωσε στο #AQF24.

by Μάνος Φυρογένης

Σεμνά και ταπεινά, χωρίς τυμπανοκρουσίες και με χαμηλά το κεφάλι όπως συμβαίνει χρόνια τώρα. Στο Γέρακα γνωρίζουν τι εστί Α2, έχουν καθιερωθεί στην κατηγορία ξέρουν τα… κουμπιά της και με ένα γεμάτο ρόστερ πραγματοποιούν και την τρέχουσα περίοδο μία αξιοπρόσεκτη πορεία λίγο πριν την ολοκλήρωση του πρώτου γύρου.

Μετά τη νίκη επί του ανταγωνιστικού για ένα ημίχρονο Άρη Νίκαιας, οι Γερακιώτες φιγουράρουν και πάλι έστω και προσωρινά στην κορυφή της βαθμολογίας του Α’ ομίλου ισόβαθμοι με τη ΝΕΠ και εν αναμονή των αήττητων μέχρι τώρα Πατρινών (21/1, 13:00 κόντρα στον ανεβασμένο Άργη Καλαμάτας).

Άλλη μία άνετη επικράτηση για το Νηρέα, άλλη μία καθαρή νίκη. Παρότι ο προπονητής της ομάδας Γιώργος Ιντζές δεν βρισκόταν στον πάγκο για να καθοδηγήσει τους Γερακιώτες αφού είχε αποβληθεί – για πρώτη φορά στην καριέρα του – στο προηγούμενο ματς, εντούτοις είδε τους παίκτες του να πατάνε το… γκάζι στο δεύτερο ημίχρονο και να εξαφανίζονται. Πολυφωνία στην επίθεση, πλειάδα επιλογών και τα λόγια του έμπειρου τεχνικού προ εκκίνησης του μαραθωνίου αποτυπώνονται και στο νερό.

Αφού λοιπόν μοιράστηκε στο #AQF24 το περίεργο συναίσθημα να παρακολουθεί τις προσπάθειες του συνόλου του από την κερκίδα, ευχαρίστησε για μία ακόμα φορά τους συνεργάτες του για την αρωγή τους μιας και κάθισαν στο… πόδι του στο πηδάλιο, πλην όμως ξεκαθάρισε πως η στοχοθεσία δεν αλλάζει. Όχι ακόμα τουλάχιστον

«Όπως έχει αναφερθεί ξανά και δεν είναι κλισέ, η ομάδα στηρίζεται στη δουλειά που γίνεται καθημερνά στην πισίνα και έξω από αυτή καθώς και στις λύσεις που έχουμε με το υπάρχον ρόστερ, γεγονός που αποδείχθηκε και σήμερα. Φυσικά, τεράστια ήταν η βοήθεια και των 2 συνεργατών μου που διαχειρίστηκαν άψογα το ματς.

Θα έλεγα πως δεν αλλάζουμε ούτε φιλοσοφία ούτε στόχο. Προσπαθούμε μέσα από τη δουλειά μας και βδομάδα με τη βδομάδα να εξασφαλίσουμε μια θέση στα play off και από εκεί και πέρα η απόδοση μας θα ορίσει το που θα φτάσουμε. Αλώστε η επιτυχία είναι το αποτέλεσμα και όχι ο στόχος όπως συνηθίζω λέω.»

Διαβάστε επίσης:

Α2 πόλο ανδρών: Ο Νηρέας Γέρακα συνέχισε τις υψηλές πτήσεις με επιθετική πολυφωνία

You may also like

Retina Logo Mobile Aquafeed24

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

© AQF24 MEDIA