Γιώργος Δερβίσης στο #AQF24: «Η ομάδα είναι χτισμένη για να βρίσκεται στην κορυφή»

by ΓΙΩΡΓΟΣ ΦΡΑΓΚΑΚΗΣ

Στο Παπαστράτειο κολυμβητήριο πραγματοποιήθηκε η ετήσια Media Day του ανδρικού τμήματος του Ολυμπιακού την Τετάρτη 19/10, εκεί όπου οι πρωταγωνιστές των Πρωταθλητών Ελλάδος φωτογραφήθηκαν και μίλησαν για τη σεζόν που έρχεται.

Το #AQF24 φυσικά ήταν εκεί και δεν έχασε την ευκαιρία να συνομιλήσει με τους παίκτες των «Ερυθρολεύκων» προκειμένου να τους εκφράσουν τις σκέψεις τους ενόψει της σεζόν που έρχεται. Στο πλαίσιο λοιπόν αυτό, επικοινωνήσαμε με τον διεθνή αμυντικό Γιώργο Δερβίση ο οποίος είπε πολλά και ενδιαφέροντα για αυτή τη νέα σεζόν, υπό την καθοδήγηση του Ίγκορ Μιλάνοβιτς.

Ο Γιώργος Δερβίσης στο Aquafeed24.com:

Για το ξεκίνημα της νέας σεζόν:

«Έχουμε ένα καινούργιο προπονητή, οι περισσότεροι από εμάς που είμαστε χρόνια στην ομάδα είχαμε το Θοδωρή Βλάχο προπονητή, αυτό έχει αλλάξει. Είναι όντως διαφορετικά τα πράγματα. Έχουμε μία πάρα πολύ καλή ομάδα, έχουμε πολλούς παίκτες που είναι στο υψηλότερο επίπεδο και το κλίμα για την ώρα στην ομάδα είναι πολύ καλό, δουλεύουμε πολύ και πολύ σκληρά».

Η αφομοίωση των νέων παικτών:

«Έχει γίνει πολύ γρήγορη αφομοίωση στο σύνολο του Ολυμπιακού για τα νέα παιδιά. Ο Αλέξανδρος (Παπαναστασίου) για παράδειγμα έχει παίξει συμπαίκτης σχεδόν με όλους μας στην Εθνική ομάδα και ο Μάρτον (Βάμος) είναι πάρα πολύ καλός παίκτης που μπορεί να αφομοιώσει πολύ γρήγορα συστήματα και να καταλάβει που βρίσκεται Φυσικά θεωρώ ότι και εμείς το ίδιο μπορούμε να εντάξουμε γρήγορα ένα παίκτη στο σύνολο μας».

Η επίδραση της αλλαγής προπονητή:

«Δεν θα έλεγα ότι έχουμε δυσκολευτεί, και τώρα και πριν με τον Θοδωρή το Βλάχο κάναμε δύσκολη και απαιτητική προπόνηση. Απλά μπορείς να πεις ότι διαφέρει από προπονητή σε προπονητή το πως κάνουμε προπόνηση, ο τρόπος της προπόνησης και το πως τα κάνουμε αυτά. Δεν μπορούμε να πούμε ότι μας δυσκολεύει παραπάνω».

Οι στόχοι της ομάδας για τη σεζόν που έρχεται:

«Η ομάδα με τα ονόματα και τους παίκτες που βλέπεις, είναι χτισμένη για να είναι στην κορυφή της Ευρώπης. Λέγοντας κορυφή της Ευρώπης εννοώ στην τετράδα, θεωρώ ότι έχουμε μία πολύ καλή ομάδα και μπορούμε να τον πετύχουμε αυτό τον στόχο. Όσον αφορά το πρωτάθλημα και το Κύπελλο, με το μπάτζετ που έχουμε αυτή τη στιγμή είμαστε υποχρεωμένοι να τα κατακτήσουμε. Έτσι και αλλιώς όταν παίζεις στον Ολυμπιακό ξέρεις ότι σε όποια διοργάνωση συμμετέχεις, πρέπει να δίνεις τον καλύτερο σου εαυτό για να την κατακτήσεις».

Η «ευκαιρία» του Final 8 στο Βελιγράδι…

«Φυσικά και είναι μία μεγάλη ευκαιρία για εμάς, να ζήσουμε πολύ ωραίες στιγμές στο κολυμβητήριο στο Βελιγράδι. Είναι πιο εύκολο να έρθει κάποιος Βελιγράδι, είναι πιο κοντινό για κάποιον που θέλει να έρθει να παρακολουθήσει, αντί για παράδειγμα να γινόταν στην Ισπανία ή την Γαλλία και επίσης υπάρχουν και οι φίλαθλοι του Ερυθρού Αστέρα που θα έρθουν να μας στηρίξουν και να δημιουργήσουν μία φανταστική ατμόσφαιρα».

You may also like

Retina Logo Mobile Aquafeed24

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

© AQF24 MEDIA