Νίκολα Μπογκντάνοβιτς στο #AQF24: «Δείξαμε ότι οι στόχοι είναι υψηλοί για αυτή τη σεζόν»

by ΓΙΩΡΓΟΣ ΦΡΑΓΚΑΚΗΣ

Με νίκη συνέχισε τις υποχρεώσεις του στο ελληνικό πρωτάθλημα ο Απόλλων Σμύρνης, επικρατώντας σε ένα πολύ δυνατό παιχνίδι του ΠΑΟΚ με 11-8.

Η ομάδα του Νίκου Δεληγιάννη μπήκε δυνατά στο παιχνίδι με τον «Δικέφαλο του Βορρά» να επιστρέφει στην αναμέτρηση, αλλά χάρη σε ένα καλό τελευταίο οκτάλεπτο η «Ελαφρά Ταξιαρχία» πήρε τη νίκη και έκανε το δύο στο δύο. Εμείς βρεθήκαμε στο Σεράφειο κολυμβητήριο και παρακολουθήσαμε από κοντά την αναμέτρηση, ενώ φυσικά μετά την κόρνα της λήξης επικοινωνήσαμε με τους πρωταγωνιστές της αναμέτρησης. Έτσι λοιπόν το #AQF24 μίλησε με τον περιφερειακό του Απόλλωνα Σμύρνης Νίκολα Μπογκντάνοβιτς για τη 2η αγωνιστική αλλά και για τη συνέχεια της χρονιάς.

Ο Νίκολα Μπογκντάνοβιτς στο Aquafeed24.com:

«Όσον αφορά το αποτέλεσμα σίγουρα πήραμε τη νίκη και τους τρεις βαθμούς που θέλαμε. Σχετικά με το παιχνίδι ξεκινήσαμε πολύ καλά όπως σχεδιάζαμε, παίξαμε καλή άμυνα, μετά όμως χάσαμε τη συγκέντρωση μας στην επίθεση και αυτό μας έφερε δυσκολίες. «Βάλαμε» τον αντίπαλο και πάλι στο παιχνίδι και στο τέλος έπρεπε να βρούμε το σθένος να ξαναμπούμε δυναμικά στο παιχνίδι για να πάρουμε το αποτέλεσμα.

Δουλέψαμε πολύ σκληρά στις προηγούμενες εβδομάδες στην προετοιμασία και είμαστε ακόμα σε μία περίοδο προετοιμασίας. Φυσικά είχαμε πέντε δύσκολα παιχνίδια, όμως ακόμα και αν φαινόμαστε κουρασμένοι, δείξαμε ότι οι στόχοι μας είναι πολύ υψηλοί για τη σεζόν που έρχεται. Πιστεύω ότι αυτή είναι μόνο η αρχή και στη συνέχεια θα δείξουμε πολλά περισσότερα πράγματα.

Είμαστε ακόμα στην αρχή, εγώ και ο Λάζαρ (Βίσκοβιτς) είμαστε καινούργιοι στην ομάδα, όπως και μερικοί Έλληνες παίκτες που είναι καινούργιοι στην ομάδα. Για αυτό ακριβώς θεωρώ ότι χρειαζόμαστε λίγο χρόνο ακόμα για να προσαρμοστούμε και πιστεύω ότι θα είμαστε καλύτεροι συνεχώς παιχνίδι με παιχνίδι».

You may also like

Retina Logo Mobile Aquafeed24

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

© AQF24 MEDIA